Mihai Rotaru nu iartă! Ce riscă Paul Papp după eliminarea incredibilă din meciul cu Beer Sheva

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova-prioritati

foto prosport.ro

Universitatea Craiova și Hapoel Beer Sheva au terminat la egalitate, scor 1-1, prima manșă a play-off-ului Conference League. Golurile au fost marcate de către Hatuel pentru israelieni și Andrei Ivan, din lovitură de la 11 metri, pentru olteni.

Ambele echipe au primit câte un cartonaș roșu, Paul Papp fiind eliminat după un conflict la cabine, lucru care îl face să riște o amendă substanțială din partea patronului Mihai Rotaru.

Echipa lui Mirel Rădoi a ieșit de la cabine cu doar 10 oameni, din cauza faptului că Paul Papp a fost eliminat. Fundașul central ar fi avut un conflict la vestiare cu unul dintre adversarii de la Beer Sheva, lucru ce l-a făcut pe arbitrul georgian să îi acorde cartonașul roșu.

Acest gest îi aduce fundașului central o suspendare, însă și alte sancțiuni. Paul Papp riscă o amendă consistentă din partea patronului Mihai Rotaru. Suma pe care Papp ar putea să o primească ca amendă ar fi 10.000 de euro, exact ca cea pe care Nicușor Bancu a primit-o după lovitura cu capul în pieptul lui Ashkovski, de la Sepsi.

Ce se întâmplă cu fundaşul oltenilor

Paul Papp este pe făraș la Universitatea Craiova. Stoperul i-a scos din minți pe antrenorul Rădoi și președintele Cârțu după ce a fost eliminat la pauza meciului cu Beer Sheva și, curând, ar putea fi pus pe liber.

Sunt șanse mari ca Universitatea Craiova și Paul Papp să rezilieze de comun acord înțelegerea scadentă în vara anului viitor. La finalul meciului cu vicecampioana Israelului, Mirel Rădoi a cerut ca Papp să fie amendat drastic, dar, fundașul central va pleca mai degrabă, decât să fie sancționat și să-și ducă la bun sfârșit contractul, potrivit fanatik.ro.

„Sunt foarte supărat pe Paul Papp. Dacă ar fi fost în timpul partidei o poziționare greșită, un fault, astea se pot remedia după, dar sigur e cel mai important meci al clubului în ultimii 20-30 de ani și ajungem într-o situație din asta… mai erau 3 minute înainte să înceapă repriza și am aflat că suntem în 10″

„Absolut. Papp va trebui să plătească o amendă pe care o vom stabili împreună cu clubul. Nu vreau să fie vorba de o amendă de doar câteva sute sau mii de euro. Pentru asta trebuie să suferim cu toții”,

a declarat Mirel Rădoi.

Paul Papp joacă în Bănie din august 2020, atunci când a sosit de la Sivasspor din postura de jucător liber de contract. De atunci și până în prezent, stoperul în vârstă de 33 de ani a îmbrăcat de 53 de ori tricoul alb-albastru și a marcat trei goluri.

Exit mobile version