Mihai Rotaru, lovitura iernii în Liga 1. „E un om cu bani, nu e fripturist! A făcut o mutare cum nu a făcut nimeni în România”

Mihai-Rotaru

foto playsport.ro

Mihai Rotaru a dat lovitura iernii în Liga 1 în momentul în care a decis să-l aducă pe Marian Copilu.

Dumitru Dragomir felicită decizia lui Mihai Rotaru de a-l aduce la Universitatea Craiova pe Marian Copilu, fostul președinte al formației CFR Cluj.

Deși l-a dorit în nenumărate rânduri pe Marian Copilu, Mihai Rotaru a reușit abia în această iarnă să îl convingă pe fostul președinte al campioanei României să semneze cu Universitatea Craiova, așa cum ProSport a anunțat.

Dumitru Dragomir este de părere că Mihai Rotaru a făcut cea mai bună mutare din Liga 1 și este sigur că Marian Copilu o să facă lucruri bune la trupa oltenilor.

„Marian Copilu este și el oltean, e de lângă Bălcești. Contează că e oltean și știe bine meseria asta. E un om cu bani, nu e fripturist. Are sprijin din partea lui Cârțu. Mie mi-a plăcut de Cârțu astăzi. Ăștia au minte multă acolo. Craiova are o conducere bună. Patronul a făcut o mutare cum nu a făcut nimeni în România. A delegat puterea altui om care e profesionist în meserie. Ați înțeles? A dat banii lui pe mâna altuia”,

a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Marian Copilu a revenit în Liga 1 după aproape 5 luni de la plecarea sa de la CFR Cluj.

Exit mobile version