Mihai Rotaru, la un pas de conflict cu fanii Universității Craiova

Mihai-Rotaru

foto playsport.ro

Relația dintre Mihai Rotaru și fanii Universității Craiova stă pe un butoi de pulbere. Rotaru plănuiește să-l demită pe antrenorul Laurențiu Reghecampf, în vreme ce suporterii cred că vina pentru rezultatele sub așteptări le aparține jucătorilor.

Vestea privind înlocuirea antrenorului i-a pus pe jar pe fanii echipei din Bănie. Acționarul alb-albaștrilor riscă un conflict serios cu fanii în cazul în care-l va da afară pe Laurențiu Reghecampf, potrivit gsp.ro.

Suporterii îl sprijină pe antrenorul Laurențiu Reghecampf, întrucât consideră că problema echipei e la jucători, nu la antrenor.

Convingerea generală e că Reghecampf are nevoie de întăriri și că un antrenor diferit nu ar schimba nimic, atât timp cât nu vor fi transferați jucători de valoare.

Reghecampf a venit în iunie 2021 la Craiova. A ratat titlul, s-a clasat pe 3 în play-off, n-a câștigat Cupa României, fiind eliminat în semifinale de Sepsi (1-3 la general), și a prins doar preliminariile Conference League.

Mihai Rotaru a mai avut un conflict cu fanii în 2019

Mihai Rotaru a mai avut un conflict cu fanii în 2019, pe vremea lui Piturca, atunci când antrenorul l-a trecut rezervă pe Piglacelli. La un moment dat, italianul a început sa comploteze împotriva lui și suporterii au aflat.

Au cerut îndepărtarea lui Pigliacelli, clubul s-a eschivat, pentru ca apoi sa se ajungă la disensiuni și ulterior la o întâlnire între club și reprezentanții galeriei.

Exit mobile version