Mihai Rotaru își face noi dușmani în Superliga! Universitatea Craiova a făcut plângere la FRF

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova

foto playsport.ro

Mihai Rotaru, finanțatorul echipei din Bănie, își face noi dușmani în Superliga înainte de play-off-ul sezonului 2022 – 2023. După ce l-a reclamat pe Meme Stoica la FRF, Mihai Rotaru a mers mai departe și a cerut ca Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal să ia măsuri și împotriva altor doi oficiali din Superliga.

Nemulțumit de colaborarea dintre conducătorii din Superliga și diverse posturi TV, Mihai Rotaru a solicitat ca FRF să intervină și să le interzică acestora să aibă contracte cu televiziunile din România, fiindcă, în opinia lui, echipele reprezentate de conducători în studiourile TV ar beneficia de un avantaj.

După Meme Stoica, pe lista finanțatorului echipei Universitatea Craiova au intrat Gică Popescu (Farul Constanța) și Daniel Niculae (Rapid Bucureti), oficialii a două echipe care vor juca în play-off-ul Superligii împotriva grupării din Bănie.

“Noi nu am făcut acum acea sesizare către Federație și Ligă. Am făcut-o acum câțiva ani de zile, când nu se adresa domnului Stoica. Pentru că dânsul pe vremea aceea nici nu lucra în televiziune. Era mai degrabă cu manta pentru oficialii celor de la CFR Cluj, țin minte că Mara și Bilașco erau angajați”

a declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru își face noi dușmani în Superliga

„Este un punct al nostru de vedere, nu ni se pare normal, și ni-l vom susține. Acum am făcut o revenire la acea adresă. Pot fi invitați, ai interviuri de interes, să intre, să își spună punctul de vedere. Dar să fii analist cu contract zi de zi la o televiziune, tu fiind conducător la o echipă din SuperLiga mi se pare cel puțin lipsit de fair-play”

„Noi nu ne adresăm împotriva domnului Stoica, aici includem și pe domnul Gică Popescu și pe Daniel Niculae. Oricine. Nu este normal! Să stai împreună cu cei care sunt moderatori și formatori de opinie și să fii prieten cu ei, automat poți să modifici percepția publicului larg în funcție de ceea ce tu îți dorești”, 

a declarat Rotaru la Fanatik.

Ce răspuns a primit Mihai Rotaru de la FRF după ce l-a reclamat pe Meme Stoica

După ce Mihai Rotaru a cerut ca Meme Stoica să nu mai fie colaborator la Orange Sport, deoarece FCSB este favorizată în acest fel, subiectul a fost dezbătut de membrii din Comitetul Executiv al FRF.

Aceștia au ajuns la concluzia că nu îi pot împiedica pe conducătorii cluburilor să semneze contracte cu televiziuni.

Exit mobile version