Mihai Rotaru încearcă marele transfer al anului. Un fost căpitan de la FCSB, la un pas să ajungă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru

Fernando Varela se află în ultimele luni de contract cu PAOK Salonic și nu-și va prelungi înțelegerea cu echipa la care antrenor este Răzvan Lucescu. Fundașul de 34 de ani ar avea șanse mari să revină în vară în Liga 1, unde este dorit de Universitatea Craiova.

Părțile ar fi chiar în negocieri avansate, iar șansele ca mutarea să se realizeze în vară sunt considerabile, anunță Prosport.

Varela, dorit de Craiova și în iarnă

Fernando Varela este considerat de conducerea clubului oltean ”stâlpul” defensivei de care echipa are nevoie, lucru evident și în această parte secundă a sezonului, când absența lui Valerică Găman a fost vizibilă. Fernando Varela a fost dorit de Universitatea Craiova și în iarnă, dar părțile nu au reușit să ajungă la un acord.

”Vă spun în premieră acum: am încercat să-l aducem pe Varela. Ieri a căzut. El a fost ținta noastră numărul unu. Da, Varela, de la PAOK. Două săptămâni am muncit la el. S-a încercat, dar din păcate, nu s-a putut rezolva. PAOK e de acord, nu sunt probleme, pentru că există o disensiune între Varela și conducere și am crezut că putem să rezolvăm. Dar din păcate, nu am putut face transferul. Nu pot să vă dau detalii, dar nu financiar. Vrem două transferuri. Dacă vine și al treilea, e cu atât mai bine. Dar nu aducem de dragul de a aduce”,

spunea Mihai Rotaru la Fotbal Club, pe 19 ianuarie.

Fernando Varela a ajuns în România în vara anului 2012, la FC Vaslui, de la Feirense, din Brazilia. A petrecut acolo un an și apoi a fost transferat la FCSB, în schimbul sumei de un milion de euro, după ce a lăsat o impresie excelentă.

La FCSB a stat timp de trei sezoane, într-o perioadă în care roș-albaștrii contau pe plan european, iar în iulie 2016, PAOK Salonic l-a cumpărat pentru 1.4 milioane de euro.

Exit mobile version