Mihai Rotaru iese la atac și face dezvăluiri bombă! „Am pus pariu că va fi așa”

Mihai-Rotaru

foto sportbull.ro

Patronul Universității Craiova și-a exprimat public dezamăgirea și frustrarea legată de comportamentul selecționerului Edi Iordănescu, considerând că acesta îi evită cu intenție pe fotbaliștii care provin de la echipa sa. Mihai Rotaru este furios pentru că Universitatea Craiova nu are niciun jucător în lotul României.

Andrei Ivan, cel mai bun fotbalist al formației din Bănie în acest an nu face parte din lotul convocat de Iordănescu pentru meciurile cu Andorra și Belarus din luna martie. Rotaru a dezvăluiri lucruri neștiute din interiorul echipei naționalei.

Finanțatorul oltenilor a avut o reacție dură la adresa lui Edi Iordănescu despre care a spus că e influențat în a lua deciziile.

Deși l-a „înțepat” pe Edi Iordănescu, Mihai Rotaru nu a fost surprins de faptul că niciun fotbalist al Universității Craiova nu va face deplasarea în cantonamentul echipei naționale a României pentru meciurile cu Andorra și Belarus. Mai mult decât atât, finanțatorul echipei din Bănie a mărturisit că a mizat încă de anul trecut pe faptul că niciun fotbalist al oltenilor nu va fi convocat.

„N-aș vrea să comentez eu deciziile selecționerului. Am pus pariu, cu mai mulți oameni de fotbal, că nu vom mai avea jucători la echipa națională câtă vreme Edi Iordănescu va fi selecționer. Vorbesc de acum câteva luni despre acest lucru”,

a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Mihai Rotaru știe care este momentul care l-a făcut pe Edi Iordănescu să nu mai apeleze la jucătorii Universității Craiova în vederea unei posibile convocări la echipa națională a României. 

„Totul a plecat de acum două acțiuni ale echipei naționale, când eu am expus politicos două puncte de vedere argumentate. Ce s-a întâmplat atunci? Toți jucătorii Universității Craiova au fost în tribună Era și Crețu, era și Ivan, erau mai mulți”,

a mai spus Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, convins că deciziile lui Edi Iordănescu sunt influențate de Celebrul Cartof 

Mihai Rotaru a precizat că nu Edi Iordănescu ia deciziile la echipa națională de fotbal a României, ci Alexandru Radu, fostul secund al selecționerului la FCSB, îl influențează decisiv. 

„Nu cred în Iordănescu, pentru că știu ce se face la lot, ce se întâmplă, știu cine gestionează relațiile interumane acolo. E foarte important”

„Vorbește de forța grupului, dar el nu are cum să înțeleagă forța grupului, dacă acesta este gestionat de către altcineva. Celebrul ’Cartof’ gestionează relațiile interumane la echipa națională. Sunt chestiuni cunoscute în lumea fotbalului”

„Eu nu-i știam numele, îmi pare rău, de acum o să-i spun și eu Alexandru Radu. FRF a refuzat să-l angajeze, dar Edi l-a vrut și a inventat un post pentru a-l aduce. Sunt prieteni foarte buni, lucrează de mult timp împreună. E normal să ai încredere în oamenii cu care lucrezi. Poate să fie coordonat de selecționer”

a încheiat Mihai Rotaru.

Lotul României pentru meciurile cu Andorra şi Belarus

Selecționerul Edi Iordănescu a convocat un lot format din 26 de jucători pentru primele jocuri din drumul spre EURO 2024.

PORTARI: Florin Niță (Pardubice | Cehia, 19/0), Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 2/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 1/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 10/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 20/2), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 3/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 15/0), Mario Camora (CFR Cluj, 9/0), Raul Opruț (Hermannstadt, 2/0);

MIJLOCAȘI: Deian Sorescu (FCSB, 9/0), Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 28/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 8/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 9/0), Darius Olaru (FCSB, 9/0), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 44/2), Adrian Șut (FCSB, 0/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 56/11), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 5/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 0/0), Dennis Man (Parma | Italia, 16/5), Octavian Popescu (FCSB, 5/0);

ATACANȚI: Florin Tănase (Al Jazira | EAU, 15/2), Denis Alibec (Farul Constanța, 27/2), George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10).

Exit mobile version