Mihai Rotaru ia măsuri la Universitatea Craiova după ratarea obiectivelor. Plecări pe bandă rulantă

Mihai-Rotaru-schimbari

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru ia măsuri după ratarea obiectivelor. Continuă plecările la Universitatea Craiova după ratarea cupelor europene. Oltenii au anunțat că Valerică Găman s-a despărțit de formația din Bănie.

Mihai Rotaru ia măsuri la Universitatea Craiova după ratarea obiectivelor din sezonul 2022-2023, iar oltenii au anunțat a treia despărțire din Bănie. După Rivaldinho și Bogdan Mitrea, Valerică Găman a părăsit trupa lui Eugen Neagoe.

Mihai Rotaru ia măsuri la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a ratat a șaptea calificare consecutivă în cupele europene, iar oltenii au pregătit măsuri drastice după neîndeplinirea obiectivului. După Bogdan Mitrea, Valerică Găman și-a luat adio de la formația din Bănie la sfârșitul acestui sezon.

Olteanul se desparte de formația din Bănie după doi ani în tricoul „alb-albastru” la revenirea în orașul său natal. Universitatea Craiova a vrut să se despartă de veteranul de 34 de ani în iarnă, însă Valerică Găman a refuzat ofertele finanțatorului, potrivit fanatik.ro.

Înțelegerea dintre Universitatea Craiova și Valerică Găman a ajuns la sfârșit în această vară, iar oltenii au decis să nu îi prelungească contractul. Veteranul „alb-albaștrilor” a evoluat în 14 meciuri pentru formația din Bănie, însă fundașul a prins destul de rar minute în tricoul „juveților” în partea a doua a campionatului.

„OFICIAL | Mulțumim, Valerică Găman! Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central Valerică Găman ca urmare a încheierii contractului. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare!”, 

se arată în postarea Universității Craiova de pe pagina oficială de Facebook.

Urmează Hanca, Vînă şi Martic?

Sergiu Hanca, Ionuţ Vînă şi Ivan Martic sunt şi ei puşi deja pe lista de disponibilizări a Universităţii Craiova. Acestora li s-ar putea adăuga şi Bogdan Vătăjelu, care îşi termină contractul cu Ştiinţa în vara aceasta, potrivit prosport.ro.

Conducerea clubului din Bănie va demara discuţii cu Hanca şi Vînă pentru a le rezilia contractele şi dacă se va ajunge la un numitor comun, aceştia îşi vor continua activitatea la alte echipe.

Hanca şi Vînă mai au doi ani de contract cu Universitatea Craiova, dar ei nu au mai fost în lot în ultima perioadă. Aproape sigur, cei doi nu vor mai evolua la prima echipă, chiar dacă vor refuza rezilierea contractelor, din cauza atitudinii pe care au avut-o faţă de club.

Ivan Martic nu mai este nici el dorit la Craiova, deşi mai are încă un an de contract. Revenit acum un an la Craiova, după ce plecase în Elveţia, Martic a fost împrumutat în februarie la Universitatea Cluj, urmând să revină în vară în Bănie, dar nu mai face parte din strategia clubului din Bănie pentru sezonul următor.

Exit mobile version