Mihai Rotaru face schimbări masive după ce a ratat calificarea în Europa

universitatea-craiova-Mihai-Rotaru

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru face schimbări masive după ce a ratat calificarea în Europa. Se anunță o vară explozivă pe piața transferurilor în Liga 1. Cu o componență extrem de atractivă, mai ales după ce a promovat și Dinamo, dar și cu o concurență care se anunță extrem de dură pentru accesul în play-off, echipele sunt deja active în mercato, mult mai devreme față de anii precedenți. 

În tot acest context, în momentul de față, în fotbalul românesc s-a deschis o bătălie teribilă pentru un fotbalist, care e ofertat de cel puțin 4 cluburi importante. Iar ultimul care a intrat în acest joc pentru a-i obține semnătura e FCSB. Jucătorul în cauză e Bogdan Vătăjelu.

Mihai Rotaru face schimbări masive

Universitatea Craiova nu ia în calcul activarea clauzei de prelungire a contractului lui Bogdan Vătăjelu. 

Gică Hagi îl vrea pe Bogdan Vătăjelu la campioana Farul, iar mutarea are șanse mari să se materializeze, potrivit fanatik.ro.

Universitatea Craiova a ratat dramatic barajul pentru Conference League, după ce a pierdut în ultima etapă a play-off-ului, scor 0-1 cu Sepsi, iar eșecul nu a rămas fără urmări pentru mai mulți dintre jucători. 

Bogdan Mitrea a părăsit formația din Bănie și a mers la U Cluj. Totodată, Universitatea Craiova s-a despărțit și de Valerică Găman, iar următorul pe listă este Bogdan Vătăjelu.

Fundașul de 30 de ani se află la final de contract cu Universitatea Craiova, iar patronul Mihai Rotaru a luat decizia de a nu-i oferi o prelungire.

Eugen Neagoe are soluții în ambele flancuri ale apărării. În partea stângă, „Geană” se poate baza pe Basilio Ndong și Nicușor Bancu. Internaționalul român va reveni după accidentarea care l-a ținut indisponibil o mare parte a stagiunii recent încheiate.

În partea dreaptă, Universitatea Craiova îi are pe Ștefan Vlădoiu și Ionuț Mitran. Fundașul de 21 de ani reprezintă o soluție viabilă pentru Universitatea Craiova referitor la regula U21 și va fi păstrat în lot după ce a fost împrumutat la CSM Slatina.

Bogdan Vătăjelu, dorit de Gică Hagi la Farul

Printre posibilele viitoare destinații ale lui Bogdan Vătăjelu se numără și Farul. Fundașul cu două apariții în naționala României este primul pe lista de transferuri a lui Gică Hagi.

În cazul în care mutarea în lotul campioanei nu se va oficializa, deși sunt șanse mari, Bogdan Vătăjelu poate ajunge în lotul altor două rivale ale Universității Craiova.

Este vorba despre U Cluj, unde poate fi coleg cu Bogdan Mitrea. Fundașul lateral ar putea ajunge gratis în lotul „șepcilor roșii”, care îl vor avea antrenor principal pe Toni Petrea după despărțirea de Ioan Ovidiu Sabău.

În actuala perioadă de mercato, Universitatea Craiova l-a transferat pe Alexandru Mitriță. Fotbalistul revenit după o pauză de patru ani în Bănie a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Exit mobile version