Mihai Rotaru anunță transferuri importante la Universitatea Craiova după despărțirea de Mirel Rădoi

Mihai-Rotaru

foto playsport.ro

Miercuri seara, la puțin timp după ce antrenorul Mirel Rădoi a anunțat că va demisiona de la Universitatea Craiova, finanțatorul Mihai Rotaru a intrat la TV și a vorbit, printre altele, despre cum plănuiește să întărească lotul, în condițiile în care lipsa de soluții a fost una dintre marile nemulțumiri ale lui Rădoi în mandatul acestuia. 

Mihai Rotaru anunță revoluția la Universitatea Craiova. Patronul oltenilor vrea să facă patru transferuri după plecarea lui Mirel Rădoi de la echipă. Unul a jucat la Mondial, susține omul de afaceri. Ar fi vorba de canadianul Derek Cornelius, de la Panetolikos, un fundaș central de 25 de ani, potrivit fanatik.ro.

Un alt nume pronunțat de patron este cel al lui Ulrich Meleke, ivorianul cotat la 700.000 de euro care poate evolua pe posturile de mijlocaș defensiv și fundaș central.

Mihai Rotaru anunță revoluția la Universitatea Craiova

”Vrem 4 jucători, 2 din Liga 1, 2 din străinătate. Unul a participat acum la Campionatul Mondial. Am făcut oferte pentru un jucător de la Voluntari și unul de la Petrolul”

„Suntem la jumătate. Adică noi am cerut o sumă, ei vor altă sumă. Nu e vorba de Țicu, dar nu spun cine. De la Voluntari să fie Meleke? Nu contează”,

a spus Rotaru, citat de digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf, principala variantă pentru Mihai Rotaru la Universitatea Craiova

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de pe banca Universității Craiova după ce oltenii au părăsit Cupa României încă din faza grupelor. Principalul motiv invocat de fostul selecționer al României a fost atacul lui Sorin Cârțu după jocul cu FC U Craiova 1948.

Laurențiu Reghecampf, care are zilele numărate la Neftci Baku, reprezintă prima variantă pe care Mihai Rotaru o ia în calcul pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi. „Reghe” a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în sezonul 2021-2022.

Antrenorul trecut și pe la Steaua (n.r. FCSB) traversează o perioadă extrem de slabă pe banca celor de la Neftci Baku. În ultima partidă din Azerbaijan, Neftci Baku a pierdut derby-ul cu Qarabag, scor 0-4.

Exit mobile version