Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova

foto playsport.ro

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova. Patronul din Bănie vrea să-şi întărească echipa pentru sezonul viitor, şi astfel a dezvăluit că vrea să-i aducă lui Eugen Neagoe cel puţin doi jucători care să poată deveni titulari de bază la formaţia de pe „Ion Oblemenco”, potrivit digisport.ro.

Universitatea Craiova se luptă pentru clasarea pe locul al treilea, care asigură prezenţa în preliminariile cupelor europene. Oltenii au nevoie de victorie în ultima etapă, cu Sepsi, şi de asemenea au nevoie ca CFR Cluj să se încurce cu Farul.

Mihai Rotaru a dezvăluit că îşi doreşte să transfere cel puţin trei jucători, în vară, după terminarea sezonului. Patronul Universităţii Craiova a declarat că nu vrea să schimb prea mult echipa, însă totodată vrea să aducă fotbalişti care pot aduce un plus.

Patronul oltenilor a anunțat că în lot nu vor avea loc mai mult de 10 schimbări în total, fie că este vorba de sosiri sau plecări. 

„Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”,

a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Mihai Rotaru, anunț despre transferul lui Alexandru Mitriță

Mihai Rotaru a vorbit despre o revenire a lui Alexandru Mitriță la Universitatea Craiova spunând că îl „cere cu brațele deschise”.

„Sunt convins că mister Neagoe va găsi formula să-i pună pe toți în valoare la anul. Avem un Crețu, avem un Bancu. Nu vorbim acum despre transferuri”

„Dar dacă Mitriță își va dori să vină înapoi și dacă va vrea un an sabatic, noi vom fi bucuroși și îl așteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriță e un tip atașat de glia oltenească”

„Nu-l primim, noi îl cerem cu brațele deschise. Bombele sunt greu de pregătit, să vedem ce explodează, acum nu discutăm despre așa ceva”.

a declarat Mihai Rotaru.

Eugen Neagoe: „Am fi meritat să ne batem la campionat!”

Eugen Neagoe a spus că echipa sa merita să fie în lupta la titlu. Oltenii au nevoie de victorie în ultima etapă, pentru a mai spera la un loc de Conference League.

Universitatea Craiova a practicat un fotbal frumos în acest play-off, însă nu a reuşit să ţină pasul cu Farul şi FCSB.

„Din păcate nu suntem acolo unde ne-am dori cu toţii. Cred că meritam să fim mai sus în clasament după tot ce am arătat în acest play-off. Chiar am avut o discuţie cu jucătorii despre erorile pe care le-am făcut în aceste partide din play-off. Am primit golurile nepermis de uşor, cu toate că am prestat un fotbal frumos, spectaculos, şi ne-am creat ocazii de marca la fiecare partidă”

a declarat Eugen Neagoe.
Exit mobile version