Mihai Rotaru anunță noi măsuri dure la Universitatea Craiova după ce a renunțat deja la 7 jucători

Mihai-Rotaru-Universitatea-Craiova

foto playsport.ro

Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova, anunță noi măsuri dure la formația din Bănie după plecarea celor șapte fotbaliști. Patronul celor de la Universitatea Craiova a explicat care a fost raționamentul în decizia de a renunța la mai mulți jucători în perioada de transferuri din iarnă.

Oltenii s-au despărțit de Paul Papp (Petrolul), Dan Nistor (U Cluj), Eduard Florescu (Botoșani), Ivan Martic (U Cluj – împrumut), Denis Rusu (Gloria Buzău), Marian Danciu (CSO Slatina – împrumut) și Giedrius Arlauskis – reziliere a contractului.

Mihai Rotaru a afirmat că formația pe care o conduce și-a schimbat strategia, implicit obiectivele pe termen lung, așa că s-a impus această schimbare la nivelul lotului, iar ea va continua până când se va ajunge în punctul dorit.

Chiar dacă nu a nominalizat pe nimeni, vor mai pleca jucători de la Universitatea Craiova, cu prima ocazie. Fie acum, în iarnă, fie în perioada de transferuri din vară.

”Este o reconsiderare a obiectivelor clubului, o întinerire a lotului. Nu sunt jucători care neapărat ne-au dezamăgit. Pur și simplu jucători care nu mai intrau în planurile noastre. În continuare, luăm în calcul despărțirea și de alți jucători. Că o facem acum, că o facem în perioada de vară, asta rămâne de văzut”

„Toate sunt judecăți de valoare, dar da. Ne dorim ca toți care sunt în familia noastră să pună osul la treabă. Să demonstreze că trebuie să fie la Universitatea Craiova. Pentru că nivelul la care este clubul este superior locului din clasament. Investițiile, infrastructura lor, medicamentația, condițiile de antrenament”, 

a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Ce obiectiv are Universitatea Craiova în sezonul 2022 – 2023

Mihai Rotaru a dezvăluit și care este obiectivul celor de la Universitatea Craiova în sezonul 2022 – 2023. Chiar dacă le-a bătut pe rivalele din Superliga în ultimele două etape, Mihai Rotaru susține că Universitatea Craiova are drept obiectiv locul trei în sezonul actual. 

„Noi ne batem la podium, avem șanse pentru locul 3, dar nu avem obiectiv titlul”,

a mai spus Mihai Rotaru.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul cu FCSB din etapa 26, pe Arena Națională, duminică, 19 februarie, ora 20.00.

Înaintea duelului cu FCSB, Universitatea Craiova se află pe locul cinci în clasamentul din Superliga, cu 44 de puncte, la opt în spatele liderului Farul Constanța, la șase de CFR Cluj și la trei în spatele FCSB-ului.

Exit mobile version