Mihai Rotaru anunță două transferuri importante la Universitatea Craiova

Mihai-Rotaru

foto playsport.ro

Universitatea Craiova a reușit să îi convingă pe Sergiu Hanca și Rivaldinho, iar cei doi fotbaliști de la MKS Cracovia se vor alătura astfel oltenilor în perioada imediat următoare.

După mai multe zile de negocieri, Hanca și Rivaldinho au ajuns la Universitatea Craiova, însă patronul Mihai Rotaru anunță că oltenii nu au de gând să se oprească aici.

Mihai Rotaru a transmis că vrea să îi mai aducă antrenorului Laszlo Balint și alți fotbaliști, asta pentru a reuși îndeplinirea principalelor obiective ale clubului.

„Am spus-o că noi continuăm. Au venit Raul Silva, Ivan Martic, astăzi au venit Rivaldinho și Hanca. În cel mai scurt timp sperăm să mai aducem încă doi, dacă nu chiar trei jucători la ceea ce a fost ieri. Dar campania continuă, sunt patru jucători: Raul Silva, Martic, Hanca și Rivaldinho”

„Sunt jucători pe care-i cunoaștem, cu siguranță la nivel de mentalitate, grupul va avea o creștere. La nivel de atitudine, de mentalitate, vom avea cu siguranță o creștere”,

a spus Mihai Rotaru, potrivit Pro Arena.

Universitatea Craiova a început sezonul cu două rezultate de egalitate, cu Sepsi (2-2) și Universitatea Cluj (1-1). În Conference League, oltenii au remizat cu Vllaznia, scor 1-1, astfel că totul se va decide în returul din Bănie. 

Mihai Rotaru a anunţat obiectivele Universităţii Craiova

Mihai Rotaru a declarat că primul obiectiv al echipei este accederea în grupele Conference League. Patronul Universităţii Craiova a mărturisit că un parcurs cât mai bun în Europa este vital pentru bugetul formaţiei.

„Primul obiectiv e accederea în grupele Conference. Avem nevoie ca fiecare firicel de iarbă să fie cu noi. Avem nevoie de suporteri să fie cu noi. Avem nevoie să câștigăm, apoi vine și Rapidul. Dar trebuie să câștigăm joi, vrem în grupe. Avem un culoar care ne permite accesul. Sunt încrezător că vom trece mai departe”

„În primul rând, ne uităm la planul sportiv, apoi la cel financiar. Noi în acest an avem un deficit bugetar de 5 milioane. O calificare ne-ar completa bugetul, nu ar mai trebui să vină acționarii cu bani de acasă”,

a mai spus Mihai Rotaru.
Exit mobile version