Mihai Rotaru a reuşit mutarea mult dorită la U Craiova. Cine este noul președinte

Mihai-Rotaru

foto prosport.ro

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova, a reuşit mutarea mult dorită la U Craiova. Marian Copilu, fostul preşedinte al CFR-ului, a semnat cu U Craiova.

Marian Copilu a acceptat oferta făcută de Mihai Rotaru, după ce în vară i-a spus „nu” omului care controlează echipa din Bănie.

Mihai Copilu este așteptat să ajungă duminică sau luni în cantonamentul din Turcia al echipei lui Laurențiu Reghecampf.

După cooptarea lui Marian Copilu ca președinte, Sorin Cârțu își va schimba funcția și va deveni președinte onorific al oltenilor.

Mihai Rotaru: „L-am ofertat pe Marian Copilu în vară”

Mihai Rotaru a admis că are o relație specială Marian Copilu, fostul președinte al campioanei CFR Cluj, și că l-a ofertat în vară.

„Suntem prieteni de ani de zile. Avem discuţii pe alte teme. L-am ofertat vara asta, după ce a plecat de la CFR. Şi atunci a spus nu.  Nu excludem niciodată, totuşi. Ne cunoaştem de foarte mult timp”,

a declarat Mihai Rotaru, patronul U Craiova.

A venit și Bogdan Costicea la CSU Craiova

Bogdan Costicea, fostul șef al departamentului de scouting al Academiei de la FCSB și de la CFR Cluj, a semnat și el cu oltenii. Mandatul în Gruia a fost extrem de scurt pentru că el a fost îndepărtat imediat după plecarea lui Copilu, la finalul lunii august.

Exit mobile version