Mihai Rotaru a reacționat la oferta lui Bordeaux pentru Andrei Ivan! Ce transferuri pregătesc oltenii

Mihai-Rotaru-Andrei-Ivan

foto prosport.ro

Andrei Ivan a impresionat în sezonul 2021 – 2022, iar pe urmele atacantului în vârstă de 25 de ani se află un Bordeaux, clubul francez care a retrogradat recent în Ligue 2.

Andrei Ivan este cel mai bine cotat jucător al Universității Craiova. Atacantul, care a marcat 17 goluri și a oferit 12 pase decisive sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Mihai Rotaru a vorbit despre un posibil transfer al lui Andrei Ivan

Chiar dacă Andrei Ivan a reușit să înscrie doar un gol în cele cinci meciuri jucate în sezonul 2022 – 2023, în toate competițiile, din penalty, Bordeaux ar dori să-l transfere pe internaționalul român.

Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova, a reacționat după ce Bordeaux s-a interesat de serviciile lui Andrei Ivan.

Mihai Rotaru a vorbit despre interesul lui Bordeaux pentru Andrei Ivan, însă patronul Universității Craiova nu are de gând să renunțe la serviciile atacantului deoarece vrea ca oltenii să aibă șanse la titlu.

„Interesul lui Bordeaux pentru Ivan este vechi. Dar nu facem transferuri în acest moment.  Am spus și acum câteva luni. Dacă reușim să nu vindem jucători, avem o șansă mare la câștigarea campionatului”,

a declarat Mihai Rotaru.

Ce transferuri pregătesc oltenii 

Patronul formației pregătite de Laszlo Balint a anunțat că vrea să transfere patru jucători pentru a-i întări lotul antrenorului care l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a oltenilor.

„Colegii mei asta fac. Marian Copilu, Sorin Cârțu și antrenorul au câteva piste și încearcă să rezolve. Vrem un fundaș central, un mijlocaș central și un jucător pentru banda stânga și cea dreaptă. A apărut ceva din campionatul României, dar discuțiile sunt la început. Voi vorbi în această seară și voi afla care e prima opțiune pentru fiecare poziție”

a adăugat Mihai Rotaru.
Exit mobile version