Mihai Rotaru a prins încredere după victoria cu CFR Cluj și a pornit războiul

Mihai-Rotaru-2023

foto gsp.ro

Mihai Rotaru a fost foarte bucuros după succesul echipei sale cu CFR Cluj şi pune presiune pe liderul FCSB după ce echipa sa a urcat pe locul doi.

Universitatea Craiova a început cu dreptul în play-off după 2-1 cu CFR Cluj. Oltenii au urcat pe locul doi şi sunt la doar patru puncte de liderul FCSB, care mai are de disputat meciul cu Sepsi, scrie fanatik.ro.

Rotaru a prins încredere după victoria cu CFR Cluj

“Nu e nevoie de analiză. Mai ţineţi minte ce v-am spus după meciul cu FC U? Aşa şi acum. Cred că ocaziile CFR-ului au izvorât dintr-o sumedenie de pase greşite. Puteam lua câteva, dar hai să vedem puţin”

„Cele mai mari ocazii au fost cea unu la unu cu Creţu şi cea în oglindă a lui Creţu. Şi noi puteam da trei până la pauză. Am suferit în prima repriză, e adevărat. Cred că ăsta a fost şi planul lui Ivaylo”

a spus Rotaru.

Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali

Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali în lupta pentru titlu şi prevede o surpriză în meciul FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului.

„Pentru lupta la podium este etapa noastră. Pentru ceva mai mult, aşteptăm meciul de mâine. Sper să avem un stadion plin cu Rapid şi să fie spectacol. Angelescu îi jigneşte pe cei de la Sepsi”

„Eu spun că mâine Sepsi nu pierde pe Arena Naţională. Este o echipă grea, cu un antrenor foarte bun. Să nu uităm, FCSB nu are bancă, nu are vârf, under. Echipa noastră nu este constantă”

„O perioadă foarte proastă, o perioadă excepţională. Ivan a fost titular după mult timp, a fost în nota echipei. Avem nevoie de el. Zorro Baiaram putea să dea şi golul doi”

a mai spus Rotaru.

„Suntem în grafic”

„Nu cunosc dosarul cu Daniel Niculae, nu ştiu ce a făcut omul. Am rămas surpins, dar nu pot să îmi dau cu părerea despre ceea ce s-a întâmplat acolo. În cazul spectacolului de pe stadion, show-urile pirotehnice trebuie să fie pe stadion”

„Ce am vorbit şi în urmă cu patru-cinci etape. Nu se pune problema ca Petev să plece. În acest moment, avem opt etape fără înfrângere. Avem patru victorii şi un egal cu Rapidul în ultimele cinci etape. Suntem în grafic”, 

a declarat patronul oltenilor.

Rotaru nu renunță la luptă

Mihai Rotaru nu are de gând să renunțe la luptă și anunță că echipa lui dorește să cucerească trofeul. Oltenii au obiective foarte clar trasate, pe care trebuie să le atingă în actualul sezon al Superligii României.

Finanțatorul din Bănie a avut un mesaj clar pentru jucătorii echipei și le-a cerut să facă tot posibil pentru ca Universitatea Craiova să obțină cât mai multe puncte în play-off, chiar și în fața celorlalte echipe puternice ale campionatului, care sunt implicate în lupta pentru câștigarea titlului.

Exit mobile version