Mihai Rotaru a lămurit situația lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Reghecampf-Rotaru

foto realitateasportiva.net

Universitatea Craiova a încheiat anul 2021 pe poziția a cincea în ierarhia Ligii 1, la 25 de puncte în urma liderului CFR Cluj, însă postul lui Laurențiu Reghecampf nu este în pericol.

Gruparea din bănie și-a luat adio de la titlu în acest sezon, însă Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a schimbat obiectivele echipei din mers.

Acesta susține că are încredere în faptul că Laurențiu Reghecampf este antrenorul care poate aduce o nouă Cupă a României în vitrina ”juveților”.

Mihai Rotaru i-a trasat noi obiective lui Reghecampf la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a anunțat că își dorește ca la finalul sezonului Universitatea Craiova să ocupe un loc pe podium, care i-ar permite participarea în cupele europene.

„Suntem genul de club care vrem să acordăm încredere antrenorului, nu vrem să schimbăm antrenorul la fiecare bătaie de vânt. Avem încredere în Laurențiu Reghecampf, echipa trebuie să demonstreze. Chiar cred că el va reuși aici. Nu credem în minuni, trebuie să fim cinstiți. Obiectivul acum ar fi să obținem un loc 2 sau un loc 3 și să câștigăm Cupa României”,

a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport Special.

Universitatea Craiova debutează în noul an împotriva Rapidului, partidă programată pe 22 ianuarie, de la ora 20:00.

Exit mobile version