Mihai Rotaru a aplaudat reușitele jucătorilor lui Reghecampf. Ce s-a întâmplat în cantonamentul din Antalya

Mihai-Rotaru

foto telekomsport.ro

Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, a urmărit atent din tribună primul meci al anului, câștigat de olteni, 5-2 cu Paksi, formație din prima ligă maghiară.

Mihai Rotaru a aplaudat reușitele jucătorilor lui Reghecampf, i-a încurajat chiar și atunci când au avut stângăcii, însă cel mai vocal a fost atunci când Markovici și Baiaram au condus recitalul.

Nici golul spectaculos al lui Vînă, un alt om în care Mihai Rotaru are încredere, nu l-a lăsat fără reacție pe „boss-ul” Universității.

Jovan Markovici a devenit om de bază la Craiova

Markovici și Baiaram, internaționali ambii, sunt oamenii de pe urma cărora Craiova poate scoate cel mai bun profit. Ambii sunt crescuți în Academia Craiovei, practic investiția e minimă, iar evoluțiile din ultimul an sunt în creștere.

Jovan Markovici a devenit om de bază la Craiova în acest sezon după un an nu foarte reușit la Academica Clinceni! Oltenii i-au dat încredere și nu doar că i-a răsplătit cu 6 goluri, însă fotbalistul născut la Belgrad a ajuns chiar în prima reprezentativă.

„Markovici e cel mai aproape de a face pasul spre marea performanță dintre jucătorii noștri mai tineri. Arată bine, a slăbit serios. Cred că spune multe asta! Sunt trei jucători din România care valorează 20 de milioane de euro: Cicâldău, Markovici și Octavian Popescu”,

a spus Mihai Rotaru.

Exit mobile version