Mihai Rotaru a anunţat cele două obiective ale Universităţii Craiova

mihai-rotaru-ivaylo-petev

foto fanatik.ro

Mihai Rotaru a oferit prima reacție după FC U Craiova – Universitatea Craiova 1-2. Acesta a avut un discurs la superlativ despre Alexandru Mitriță, superstarul care poate ajunge la EURO 2024 cu naționala României.

Rotaru, a remarcat mai mulţi fotbalişti după victoria cu FCU Craiova 1948 şi a vorbit despre obiectivele pe care le-a trasat echipei până la finalul sezonului.

Totodată, patronul oltenilor susține că a fost convins că echipa lui va câștiga meciul cu rivala din oraș, chiar și la pauză, când Universitatea Craiova era condusă cu scorul de 1-0, notează prosport.ro.

„A fost o repriză a doua foarte bună pentru noi. Am arătat atitudine, a fost un meci de care pe care, mereu vor fi astfel de meciuri când jucăm în Bănie. Vreau să felicit și jucătorii echipei gazdă, a fost un meci bun și mă bucur că am câștigat. Îmi pare rău că a ieșit Screciu, să vedem ce are, ar fi o pierdere pentru noi și pentru națională”

„La pauză am zis că le dăm 3-1, nu ne-a ieșit, dar puteam face 3-1 în final. Am mizat pe modul în care au intrat în teren, știind că trebuie să dea totul în teren. Am simțit că vom întoarce meciul după pauză. Să ne uităm la Mitriță, la Ivan, la toți jucătorii, cum sprintau în minutul 90. Știam înainte de meci că sunt foarte montați și am avut mare încredere în ei”

„Trebuie să observăm atitudinea lui Mitriță, efortul depus în teren. A avut atitudine în multe meciuri, nivelul lui va crește pentru că este un jucător fabulos. Atitudinea este marele câștig al lui Alexandru Mitriță iar golul a fost unul fabulos”, 

a precizat patronul Universității.

Mihai Rotaru a dezvăluit obiectivele reale ale Universității Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit care sunt obiectivele Universității Craiova în actualul sezon de superliga României. Ocuparea unui loc pe podium și câștigarea Cupei României sunt principalele ținte ale oltenilor.

„Între noi nu este un război, este o competiție cu sentimente mult mai intense în oraș la noi. Jucătorii celor de la FC U au făcut un meci bun, vreau să-i felicit, fără vreo urmă de ironie. Nu am vreo satisfacție că ei au rămas pe loc de baraj după acest meci. Toate strategia noastră este făcută pentru un loc pe podium și pentru Cupa României”

„Este greu să ne gândim la campionat, dar trebuie să terminăm pe podium. Visele nu ni le poate lua nimeni, dar dimineață ne trezim. Ne gândim să trecem peste CFR etapa următoare. Dacă legăm și o victorie cu Rapid, trecem pe locul al doilea. Am fi digerat și o înfrângere în seara aceasta, dar mai greu. E ca atunci când mănânci carne de porc cu cartofi prăjiți. Se spune că nu se digeră, dar până la urmă, mai greu, se digeră”

„Va fi un meci greu cu CFR, CFR-ul nu moare, are 10 vieți. Băieții nu au avut primă, ei sunt datori în momentul de față, pentru că nu ocupăm un loc pe podium. Vreau să ne uităm la atitudinea lui Mitriță, pentru că acest lucru i-a fost reproșat de-a lungul timpului. Este un jucător care poate să rezolve singur meciul”,

a adăugat Rotaru.

Patronul Universității Craiova: ”Este și victoria lui Petev. A fost inspirat”

Rotaru consideră că antrenorul Ivaylo Petev a fost inspirat în partida FC U Craiova – Universitatea Craiova 1-2, scrie fanatik.ro.

Aș fi digerat și o înfrângere, mai greu, dar o digeram. Este și victoria lui Petev. A fost inspirat. A făcut schimbările portrivite. Este victoria tuturor. Baiaram va redeveni ușor ușor jucătorul pe care îl știm și de care avem nevoie. Petev a avut un merit foarte mare”

„Stadionul nu a fost plin, dar noi ne-am făcut treaba. Am umplut peluza. Am avut bilete doar în peluza nord. Este o victorie care ne bucură, pentru suporteri

„Băieții nu au avut o primă specială. Nu cred că aveau nevoie. Ei sunt datori în momentul acesta. Locul pe care îl ocupăm nu este conform cu pretențiile noastre. Dacă nu am fi irosit puncte, am fi fost la maxim 3-4 puncte de FCSB. Am avut puncte în buzunar”, 

a mai declarat Rotaru.
Exit mobile version