Meciul România – Liechtenstein, găzduit de Arena Națională, de la ora 21:45

Mirel-Radoi

foto: prosport.ro

România joacă din nou în această seară în preliminariile Cupei Mondiale 2022, din Qatar, acasă cu Liechtenstein. Partida începe la ora 21:45, iar tricolorii lui Mirel Rădoi pornesc cu prima șansă.

Selecționata condusă de Mirel Rădoi este favorită pentru partida din runda a 5-a a preliminariilor Campionatului Mondial 2022, toate acestea deoarece Liechtenstein este cea mai slabă selecționată din Grupa J.

Rivala echipei națională a României din această seară se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei J, cu niciun punct obținut în cele patru meciuri jucate până în prezent în preliminariile CM 2022.

Înaintea meciului din runda a 5-a, reprezentativa condusă de Mirel Rădoi este pe patru, cu 6 puncte, la trei în fața Islandei, ocupanta locului 5, la unul distanță de Macedonia de Nord, locul 3, și la patru în spatele Armeniei.

La conferința de presă premergătoare jocului de la București, Mirel Rădoi a transmis că Liechtenstein este o ”echipă ciudată”, imprevizibilă, având în vedere inconstanța din rezultate.

”Întâlnirea cu Liechtenstein pare o partidă foarte uşoară. Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi. Dar nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut în partida Macedonia de Nord cu Armenia că se pot pierde puncte şi asta este important pentru noi.

Liechtenstein este o echipă destul de ciudată, a făcut 1-1 cu Armenia şi 1-1 cu Grecia şi după aia vedem că a pierdut cu 5-1 sau 7-0. Deci noi va trebui să fim foarte concentraţi”,

a declarat Mirel Rădoi.
Exit mobile version