Marius Șumudică, noul antrenor al Universității Craiova? Răspunsul lui Mihai Rotaru

Marius-Sumudica-si-Mihai-Rotaru

foto as.ro

După meciul câștigat cu greu de Universitatea Craiova împotriva lui FC Voluntari, scor 2-1, Mihai Rotaru a vorbit despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică.

În presa din Turcia a apărut informaţia conform căreia, în urma unei şedinţe pe care a avut-o cu şefii clubului, antrenorul român va fi demis.

Oltenii au urcat pe poziția a patra în clasament, făcând un pas important pentru calificarea în play-off.

Marius Șumudică, noul antrenor al Universității Craiova?

La finalul meciului, Mihai Rotaru a vorbit despre o posibilă colaborare cu Marius Șumudică, având în vedere că presa din Turcia îl dăduse demis de la Gaziantep pe român, notează fanatik.ro.

Tehnicianul de 52 de ani a avut o ședință cu conducătorii echipei, dar aceștia îi acordă credit în continuare. Clubul a emis chiar un comunicat prin care transmite că Șumudică este omul cu care ”clubul va depăși aceste zile dificile”.

Întrebat dacă s-a gândit să îl aducă pe banca tehnică pe Marius Șumudică, Mihai Rotaru a evitat răspunsul, spunând că s-a rugat pentru o victorie în meciul jucat pe stadionul Ion Oblemenco.

”Nu, în seara asta nu m-am gândit. Mă cunoașteți foarte bine. Nu o să primiți răspunsul la astfel de întrebări. În seara asta eu m-am gândit și m-am rugat să câștigăm”

a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Fanii turci îi cer demisia lui Marius Șumudică!

Gaziantep, echipa pregătită de Marius Șumudică, a suferit un nou eșec în Turcia și e în criză profundă de rezultate. Echipa este pe locul 17 în clasament, primul retrogradabil.

Fanii nu au mai rezistat și i-au cerut demisia antrenorului român, potrivit prosport.ro.

”Șumi, demisia!” și ”Spune-ne, Șumudică, de ce nu joacă echipa?,

au țipat suporterii.

Șumudică este ținta principală a lui Mihai Rotaru la Universitatea Craiova în cazul tot mai probabil al demiterii bulgarului Ivaylo Petev.

Rotaru a recunoscut că e prieten bun cu Șumi

Marius Șumudică se află în pole-position pentru preluarea Universității Craiova după iminenta demitere a lui Ivaylo Petev. Patronul juveților, Mihai Rotaru, a recunoscut că este bun prieten cu Marius Șumudică și a spus despre acesta ca sigur îi va veni și lui timpul să pregătească echipa din Bănie.

„Cu Șumudică sunt prieten. Am avut o întâlnire prietenească, nu profesională. Sunt mulți ani de atunci, când am reziliat cu Sorin Cârțu contractul de antrenor. Am stat cu Șumi de vorbă, dar nu era vorba de fotbal, adică nu era pentru a încheia un contract”

„«Uite, eu vin mâine dimineață, vă antrenez». Glumea, el era cu angajament. Și i-am zis: «Mă, Șumi, am scăpat de dracu’ și îl iau pe ta-su acum? Nu are sens să ne certăm». Șumi a fost în vederile noastre”

„Poate să fie la un moment dat antrenorul Universității. Iar despre Dan Petrescu n-am spus că e exclus, ci doar că niciodată nu a fost în vederile noastre”, 

a declarat Mihai Rotaru în urmă cu mai mult timp.
Exit mobile version