Macedonia de Nord – România, azi, ora 21:45, în preliminariile CM 2022

macedonia-de-nord-romania

macedonia-de-nord-romania

Macedonia de Nord și România se vor întâlni azi, de la ora 21:45, la Skopje, într-un meci din cadrul Grupei J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Partida Macedonia – România, capitală pentru cursa spre locul 2 în grupă, se va disputa pe un teren deplorabil!

Echipa Gazetei a inspectat stadionul Tose Proeski Arena din Skopje și a constatat că suprafața de joc este denivelată și plină de smocuri. În fața porții iarba este tocită, doar pământ!

Înaintea partidei, România ocupă locul trei în clasamentul grupei din preliminariile CM 2022, cu nouă puncte după cinci meciuri, la unul în spatele Armeniei şi la trei în spatele liderului Germania.

Dacă învingem Macedonia de Nord, vom acumula 12 puncte şi există şanse să încheiem pe locul doi în grupă această pauză pentru meciurile echipei naţionale.

România, fără Ianis Hagi la meciul cu Macedonia de Nord

Marți, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naționalei în urma unor ușoare dureri de cap resimțite de fotbalist.

În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de azi și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei.

Din 26 de tricolori, au mai rămas la antrenamentul oficial… 17! Pe lângă indisponibilii rămași acasă, au lipsit în seara asta Hagi (pozitiv la test rapid), Cicâldău, Răzvan Marin și Nedelcu (contacți). Toți 4 au efectuat teste PCR și așteaptă rezultatele.

Exit mobile version