Lovitură pentru Mirel Rădoi: încă un fotbalist s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB!

Radoi-Mirel

Universitatea Craiova va primi vizita celor de la FCSB, duminică, de la ora 21:30. Rivaldinho s-a accidentat înaintea derby-ului cu FCSB, iar problemele din atacul oltenilor se agravează.

Universitatea Craiova se confrunta deja cu dificultăți mari în linia ofensivă, după ce s-au accidentat, rând pe rând, Elvir Koljic, Ștefan Baiaram și Andrei Ivan.

Problemele medicale ale lui Rivaldinho complică și mai tare situația pentru Mirel Rădoi, care va avea un singur atacant de careu disponibil pentru duelul cu FCSB, și anume Jovan Markovic. Cel mai probabil, acesta va fi flancat de Hanca și Cîmpanu, singurele variante disponibile pentru atac.

Lovitură grea pentru Mirel Rădoi

Rădoi a discutat despre absențele din echipă și a anunțat că și Raul Silva ar putea absenta.

„Nu avem echipa, sunt câteva semne de întrebare. O să vedem ce vor arăta rapoartele fizice, tactice, discuțiile cu jucătorii”

„Deocamdată așteptăm să vedem la Raul (n.r. Raul Silva). Celelate deja… Baiaram, Elvir și Ivan nu vor juca. O să vedem… Avem probleme cu Raul, cu Riva (n.r. Rilvadinho), să vedem dacă vor fi rezolvate. Dacă nu.. Avem jucători care trebuie să facă diferența”,

a spus Mirel Rădoi la conferința de presă.

Reacția lui Markovic, după ce Rădoi i-a transmis că „trebuie să facă diferența”

La conferința de presă organizată înaintea meciului cu FCSB, Jovan Markovic a primit un mesaj clar din partea lui Mirel Rădoi. Concret, antrenorul Universității Craiova i-a transmis tânărului atacant că toată responsabilitatea va cădea pe umerii săi, ținând cont că Elvir Koljic și Andrei Ivan sunt accidentați în momentul de față.

Presiunea lui Rădoi nu a părut să îl deranjeze prea tare pe Markovic, care a transmis că este pregătit să facă un meci bun împotriva FCSB-ului.

„Nu am emoții pentru că e fotbal și încerc să îmi ajut echipa. E un meci important și sper că voi da gol și să ajut echipa să câștige pentru că avem nevoie. Mă simt bine în toate sistemele. Unde mă pune Mister acolo joc. Eu mă simt bine, eu și staff-ul știm câte kilograme am. Plecăm cu prima șansă pentru că jucăm acasă”

„La noi acasă publicul e minunat și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Avem suporterii și trebuie să avem moral mai bun. Noi trebuie să ne facem jocul și să îi batem. Sunt mulți jucători care s-au odihnit și nu contează că au jucat joi. Atmosfera va fi frumoasă ca de obicei”,

a spus Markovic.
Exit mobile version