Lovitură în Liga 1! Marian Copilu şi-a adus la Universitatea Craiova un fost colaborator de la CFR Cluj

Marian Copilu

foto telekomsport.ro

După ce a fost instalat oficial la Universitatea Craiova ca preşedinte executiv, Marian Copilu şi-a adus în club un fost colaborator de la CFR Cluj.

Paul Pintilie, fost manager sportiv la gruparea din Gruia, este acum „mâna dreaptă” a lui Marian Copilu şi la Universitatea Craiova.

Paul Pintilie ar fi fost ofertat şi de alte echipe din Liga I, dar a ales să lucreze din nou împreună cu Marian Copilu, în Bănie, conform Ziarul21.ro.

Marian Copilu şi-a adus la Universitatea Craiova un fost colaborator de la CFR Cluj

„După ruptura de CFR Cluj, când a ales să plece alături de Marian Copilu, Paul Pintilie a primit mai multe oferte din prima ligă însă a ales să continue alături de Marian Copilu la Universitatea Craiova ocupând o funcţie în conducere. Paul Pintilie s-a făcut remarcat încă de pe vremea când alături de fratele său, Andrei Pintilie, au format o echipă la Unirea Triteni. Pe lângă bazele unui club sănătos în care au format echipe de juniori si tineret au avut rezultate deosebite și la echipa de seniori care activează în liga 4 județeană”,

notează ziarul21.ro.

Deşi nu figurează încă oficial în organigrama Universităţii Craiova, Paul Pintilie va îndeplini, cel mai probabil, tot funcţia de manager sportiv, pe care a deţinut-o şi în Gruia. Aşadar, deocamată, la Craiova se fac achiziţii numai la nivel administrativ.

Universitatea Craiova, achiziţii numai la nivel administrativ

Lotul Universităţii Craiova este tot mai subţire, accidentările abundă în ultima perioadă, dar nu a fost adus niciun jucător. În schimb, oltenii au nu mai puţin de trei preşedinţi: Sorin Cârţu, Marian Copilu şi Marcel Popescu.

Universitatea Craiova a renunţat la încă un jucător, Matteo Fedele reziliindu-şi contractul. Elveţianul este al patrulea fotbalist care părăseşte Bănia în iarna aceasta, după Mihai Roman, ajuns la FC Botoşani, Mihai Bălaşa, cedat pentru 50.000 de euro la Sepsi OSK, şi Antoni Ivanov, împrumutat la Dinamo până în vară, cu opţiune de transfer definitiv.

Exit mobile version