Lista din care se alege noul antrenor al Universității Craiova. Cine este favorit să-i ia locul lui Reghecampf

universitatea-craiova

foto prosport.ro

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, cu un an înaintea expirării contractului. Conducerea clubului din Bănie trebuie să numească rapid un alt antrenor pentru că miercuri are loc plecarea în Austria pentru cantonamentul din această vară.

Pe lista din care se alege noul antrenor al Universității Craiova se află trei nume: Laszlo Balint, liber de contract din ianuarie, când a plecat de la UTA Arad, Mirel Rădoi, fără angajament din decembrie 2021, când a renunțat la postul de selecționer al României, și Liviu Ciobotariu, aflat sub contract cu FC Voluntari, dar care poate pleca dacă este achitată clauza de reziliere în valoare de 50.000 de euro.

Favorit pentru banca Universității Craiova ar fi Laszlo Balint

Laszlo Balint, antrenor care a avut rezultate notabile la UTA Arad, este dorit la Universitatea Craiova de Marian Copilu.

Favorit pentru banca Universității Craiova ar fi Laszlo Balint, deși Mirel Rădoi a mai fost dorit de Mihai Rotaru în alte două rânduri, în decembrie 2020 și în decembrie 2021, iar actualul moment părea optim pentru startul colaborării profesionale, având în vedere că fostul selecționer a anunțat că își dorește să preia o echipă de club în această vară.

Pentru Mirel Rădoi insistă Sorin Cârțu, cel care l-a promovat pe fostul mijlocaș la Extensiv, în urmă cu mai bine de două decenii, iar cei doi au în continuare o relație apropiată.

Reghecampf, explicații pentru despărțirea de CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf a lăsat de înțeles că ratarea câștigării Cupei României a cântărit decisiv în decizia conducerii de a forța demisia acestuia și de a-i căuta un înlocuitor. „Principalul” oltenilor din ultimul sezon a încercat să găsească explicații pentru eliminarea suferită în semifinala cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

„Vreau să înțelegeți că totul a mers într-o direcție normală la Craiova. Am încercat să-mi fac meseria cât am putut de bine. Nu mi-a reproșat nimeni nimic, dar la un moment dat au intervenit niște chestii. Eu mergeam în stânga, iar ei, cei din conducere, mergeau în dreapta. Așa că am ajuns la concluzia că mai bine ar fi să ne despărțim”

„Făcuserăm și programul de cantonament, programul de antrenamente, făcuserăm totul. Eu și Mihai Rotaru n-am avut niciodată discuții în contradictoriu”

a declarat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version