Laurențiu Reghecampf, semnal de alarmă înainte de Sepsi – Universitatea Craiova

Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a avut un mesaj clar pentru elevii săi înaintea partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

Antrenorul oltenilor a declarat, joi, că se aşteaptă la o partidă dificilă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe deoarece mulţi dintre jucătorii săi nu sunt pregătiţi fizic sută la sută după ce au fost infectaţi cu virusul Covid-19.

Laurențiu Reghecampf, semnal de alarmă pentru elevii săi

Laurențiu Reghecampf le atrage atenția elevilor săi la faptul că Sepsi este o echipă bună, care ar trebui să se afle mai sus în clasamentul Ligii 1. Totodată, antrenorul oltenilor se teme de faptul că frigul va îngreuna jocul echipei sale.

„Pentru noi, va fi un meci foarte important. Avem nevoie de trei puncte, avem nevoie de stabilitate, să rămânem în continuare în partea de sus a clasamentului, având în vedere că celelalte echipe au câștigat, acest lucru ne obligă. Jucăm cu o echipă care venea după zece meciuri pe care nu le pierduse, un traseu foarte bun. Locul lor din clasament nu are nicio legătură cu prestația echipei. O echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, Bergodi, care cunoaște foarte bine echipa noastră. Va fi un meci foarte greu, pentru noi, în primul rând, datorită situației noastre, jucători foarte mulți care vin după COVID, care nu sunt sută la sută pregătiți”,

a declarat Laurențiu Reghecampf, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Sepsi.

Reghe: „Pentru noi, fiecare meci este important, fiecare meci este greu”

„Pentru noi, fiecare meci este important, fiecare meci este greu, cu încărcătură foarte mare. Ne dorim să câștigăm fiecare partidă. A fost foarte important că am câștigat meciul cu Rapid, venind după o perioadă foarte grea, în care nu ne-am putut antrena și nu ne-am putut face programul pe care l-am avut în cap înainte de a începe cantonamentul. Zi de zi este mai bine, încercăm să-i aducem pe băieți la nivelul lor maxim, dar cu siguranță mai avem nevoie de timp, mai aveam nevoie de meciuri amicale. Din păcate, nu s-a putut, încercăm de la etapă la etapă să devenim mult mai puternici. Ambele echipe își doresc să joace fotbal, frigul nu te ajută, îngreunează jocul. Deci, va trebui să ne pregătim foarte bine”,

mai mai spus Reghecampf.

Meciul Sepsi – Universitatea Craiova, din etapa a 23-a din Liga 1, va avea loc vineri, de la ora 20:00.

Exit mobile version