Laurențiu Reghecampf sau Marius Șumudică la Universitatea Craiova? Detalii din culise

Rotaru-Sumudica-Reghecampf

foto playsport.ro

Universitatea Craiova se clatină. Oltenii au învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 2-1, dar scaunul lui Ivailo Petev nu este deloc sigur. Mihai Rotaru a vorbit despre posibilitatea schimbării bulgarului și despre variantele Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică.

Finalul meciului U Craiova – FC Voluntari 2-1 s-a trăit la intensitate maximă. Oltenii au marcat golul victoriei abia în minutul 85, iar în prelungiri au scăpat ca prin urechile acului de un penalty anulat cu VAR. În cazul unui nou rezultat negativ al alb-albaștrilor, soarta lui Petev putea fi pecetluită.

Oltenii au urcat pe poziția a patra în clasament, făcând un pas important pentru calificarea în play-off.

Sorin Cârţu, detalii din culise: „Am discutat cu Mihai Rotaru”

Schimbă Mihai Rotaru, din nou, antrenorul Universității? Ce informații are Sorin Cârțu despre Reghecampf și Șumudică.

(n.r. – te-ai gândit și tu la un Șumudică, la un Reghecampf?) Eu am mai puțin puterea să mă gândesc. Patronatul, Mihai, ei schimbă antrenorul. În orice caz, nu s-a vorbit în oraș să fie zvonuri în senul ăsta că s-ar schimba antrenorul. Din contră”

„Săptămâna asta am avut o întâlnire cu Mihai, cu Badea, au mâncat la mine la restaurant. Venea după ședința avută cu antrenorul. Nu l-am simțit și n-a zis că vrea să îl schimbe. Sau când am discutat despre fotbal sau despre echipă n-a scos în evidență lucrul ăsta”

„Meciul ăsta cu Voluntari era un meci important. Nu puteai să faci ceva înainte de un asemenea meci. Acum e și victoria. Mai sunt trei partide. Se merge în continuare”

Dar în discuțiile avute nu am discutat nicio secundă că ar vrea să îl aducă pe Șumudică sau să îl schimbe pe Petev cu altcineva”, 

a declarat Sorin Cârțu la fanatik.

Fanii turci îi cer demisia lui Marius Șumudică!

Gaziantep, echipa pregătită de Marius Șumudică, a suferit un nou eșec în Turcia și e în criză profundă de rezultate. Echipa este pe locul 17 în clasament, primul retrogradabil.

Fanii nu au mai rezistat și i-au cerut demisia antrenorului român, potrivit prosport.ro.

”Șumi, demisia!” și ”Spune-ne, Șumudică, de ce nu joacă echipa?,

au strigat suporterii.

Laurențiu Reghecampf, interzis la Craiova?

Sorin Cârțu, fostul președinte al echipei patronate de Mihai Rotaru, pune tunurile pe Laurențiu Reghecampf și îi dă interzis la Universitatea Craiova. Antrenorul a pleca cu scandal din Bănie.

„Reghecampf n-ar mai trebui să ia în calcul revenirea lui la Craiova. Și nici Craiova nu cred că ar trebui să îl mai în calcul. Ar da foarte rău pentru Craiova și cred că și el ar trebui să se gândască că nu ar mai avea o șansă de a se exprima la Craiova, să recapete încrederea. Jucătorii mai puțin, dar mă refer la public, care iubesc echipa asta și au suferit”,

a adăugat fostul președinte.

Sorin Cârţu s-a luat de vedetele Craiovei

Sorin Cârțu a pus sub lupă confruntarea dintre Universitatea Craiova și FC Voluntari, iar legenda „alb-albaștrilor” a spus lucrurilor pe nume.

Fostul președinte de la gruparea din Bănie a vorbit despre Nicușor Bancu și ce crede că se întâmplă cu căpitanul oltenilor.

Nicușor Bancu nu este într-o formă de zile mari la Universitatea Craiova și Cârțu știe ce se întâmplă cu căpitanul oltenilor. Acesta spune că internaționalul român are o încredere mult prea mare, dar este de părere că și situația grupării din Bănie i-a afectat evoluțiile.

„Mă așteptam la o altfel de prestație la anumiți jucători, nu mi-a plăcut cum s-a prezentat Bancu, Mitriță. Jucătorii noștri foarte importanți și foarte buni, liderii echipei. A avut o zi mai proastă în special Nicușor Bancu. Nu prea a fost inspirat nici la ce înseamnă partea de apărare, nici în momente de atac”

„Mie îmi lasă o notă de prea mare încredere. În momentul în care este un joc de superioritate și în același timp cred că îl deranjează ce se întâmplă și cu echipa, adică poziția, jocul, criticile care sunt aduse echipei și antrenorului. Este o atmosferă care nu îi convinge, este un jucător care se implică și pune sufletul în interesul echipei”

„De aici probabil și greșelile lui pentru că atunci când se întâmplă ceva rău la echipa sau se primește gol apare în niște decizii decisive. Cum a fost faza în care s-a dat primul penalty sau cum a fost în meciul cu U Cluj”,

a mai spus Cârțu.
Exit mobile version