Laurenţiu Reghecampf revine la Universitatea Craiova? Anunțul lui Mihai Rotaru

mihai-rotaru-si-laurentiu-reghecampf

foto fanatik.ro

Laurenţiu Reghecampf revine la Universitatea Craiova? Universitatea Craiova este condusă în acest moment de Eugen Neagoe, antrenor care a sosit în Bănie la începutul acestui an. Deși oltenii continuă să se lupte pentru un loc în cupele europene, în ultimele zile au apărut informații potrivit cărora Mihai Rotaru l-ar dori înapoi pe Laurențiu Reghecampf.

Pus să comenteze aceste zvonuri, patronul Universității Craiova a dezvăluit că nu se pune problema ca Neagoe să fie înlocuit și a dat asigurări că tot „Geană” va sta pe bancă în stagiunea următoare, potrivit digisport.ro.

Laurenţiu Reghecampf revine la Universitatea Craiova?

„Nu există așa ceva (n.r – ca Eugen Neagoe să fie înlocuit). Este exclus. Am avut o discuție cu domnul Neagoe după meci în care accentul s-a pus pe ceea ce înseamnă analiză a ceea ce s-a întâmplat și cum să ne îmbunătățim activitatea. Vrem să îmbunătățim staff-ul, lotul de jucători”

„Cu siguranță va continua Eugen Neagoe. De obicei, știți că atunci când am ceva o las în coadă de pește. Acum e exclus, indiferent de ceea ce se va întâmpla în următoarele două-trei meciuri. Am discutat cum îmbunătățim calitatea staff-ului, calitatea lotului, cum eliminim anumite nefuncționalități în cazul grupului”

„Da, Eugen Neagoe rămâne și nu am luat în calcul nicio secundă (n.r – să plece). Din contră, dorim să îmbunătățim ceea ce avem. Nu am luat în calcul, nu s-a pus problema (n.r – schimbării antrenorului). Nu am vorbit cu Reghecampf de 2-3 luni. Nici cu el, nici cu prieteni, nici cu nimeni”,

a spus Mihai Rotaru, la Fanatik.

Sorin Cârțu anunță măsuri dure la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu, președintele formației Universitatea Craiova, anunță măsuri dure la formația din Bănie după remiza cu Farul Constanța, scor 1-1.

Universitatea Craiova a remizat cu Farul Constanța în etapa a 8-a din play-off-ul Superligii, sezonul 2022-2023, scor 1-1, iar oficialii grupării din Bănie pregătesc măsuri dure după ratarea obiectivelor.

Sorin Cârțu a anunțat că sezonul 2022-2023 este unul ratat pentru Universitatea Craiova, iar la formația patronată de Mihai Rotaru se va face o analiză lipsită de subiectivism pentru fiecare jucător din lotul oltenilor.

„Am dominat meciurile cu CFR și FCSB, puteam lua minim 8 puncte, nu zic pe toate. Noi am luat doar 3… trebuia să avem încă 5 puncte în plus. Acum avem șanse mici să ajungem în cupele europene. Un an ratat!”

„Trebuie analizat cu echilibru ce facem. Nu a fost o dezamăgire așa, doar că am ratat foarte mult. Au fost momente în care puteam mai mult. Sunt mâhnit. Toate campionatele au început cu obiective mărețe, să luăm campionat, să luăm cupa. Trebuie o analiză pertinentă, lipsită de subiectivism, pentru fiecare jucător. Vom vedea la momentul respectiv”,

a declarat Sorin Cârțu pentru Digisport.ro.

Laurențiu Reghecampf ar putea reveni în România

Reghe continuă să aibă un mandat agitat pe banca celor de la Neftci Baku, formație care se află pe locul 3 în Azerbaijan.

Cum șansele la titlu nu mai există în momentul de față, Reghecampf speră să se revanșeze și să cucerească finala Cupei din Azerbaijan, care va avea loc pe 3 iunie, împotriva celor de la Gabala.

Neftci Baku are două eșecuri și un egal în ultimele trei jocuri din campionat, iar atmosfera este una tensionată la club în acest final de sezon. S-a zvonit inclusiv că Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la Universitatea Craiova, formație pe care a pregătit-o chiar înainte de a sosi în Azerbaijan.

După ultimul meci, încheiat 1-1 cu Shamakhi, Reghecampf a fost întrebat despre viitorul său la Neftci Baku, iar antrenorul român a dat de înțeles că rezultatul din finala Cupei va cântări semnificativ în ceea ce privește mandatul său.

Exit mobile version