Laurențiu Reghecampf, pus în gardă înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj: „Meciul este capital pentru antrenor!”

laurentiu-reghecamp

foto protv.ro

Laurențiu Reghecampf este avertizat că ar putea fi demis de la conducerea Universității Craiova în cazul în care nu reușește să obțină un rezultat pozitiv în fața lui CFR Cluj.

Florin Prunea a vorbit despre situația de la Universitatea Craiova și l-a avertizat pe antrenorul Laurențiu Reghecampf că ar putea fi ultimul său meci la cârma echipei în cazul în care nu obține un rezultat bun împotriva liderului CFR Cluj.

În ultima rundă, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 3-1 pe terenul lui OSK Sepsi Sf. Gheorghe.

Avertisment pentru Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf ar putea avea probleme serioase dacă Universitatea Craiova pierde în fața liderului CFR Cluj, conform lui Florin Prunea.

Florin Prunea îl avertizează pe tehnician că scaunul i se clatină, astfel că trebuie să acorde o importanță sporită jocului din runda următoare a Ligii 1.

„Este meciul aproape decisiv pentru Craiova, un derby! Am văzut că și atmosfera nu este foarte bună. Cârțu a tras un semnal de alarmă și vizavi de antrenor, așa că meciul este capital și pentru antrenorul Craiovei. Cred că CFR poate să câștige”, 

a spus Florin Prunea, la ProSport Live.

Universitatea Craiova și-a propus să câștige titlul în acest sezon, dar evoluțiile din primele 23 de etape au adus echipa în situația de a avea emoții privind calificarea în play-off.

Exit mobile version