Laurențiu Reghecampf, prima reacție după despărțirea de Universitatea Craiova

laurentiu-reghecampf

foto as.ro

Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au ajuns la un acord duminică pentru rezilierea contractului. Reghe a declarat că e mândru de experiența trăită la clubul lui Mihai Rotaru.

Tehnicianul a ținut să le ureze succes celor de la Universitatea Craiova și a descris experiența din Bănie drept una ”interesantă”.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova. Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”,

a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf a strâns 44 de meciuri ca antrenor al Universității Craiova. A câștigat 25 dintre ele, șapte s-au terminat la egalitate, iar 12 au fost înfrângeri. În total, sunt 82 de puncte strânse cu antrenorul de 46 de ani la ”cârmă”, la care se mai adaugă și un golaveraj impresionant din punct de vedere ofensiv, cu 84 de goluri marcate și 37 primite.

Reghecampf, întrebat dacă merge la FCSB după despărțirea de Craiova

După oficializarea despărțirii, Laurențiu Reghecampf a fost întrebat dacă ia în calcul să revină la FCSB, dar a răspuns că, cel puțin deocamdată, se gândește doar la câteva zile de odihnă și ulterior va analiza ce opțiuni are.

”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”,

a spus, cu zâmbetul pe buze, Laurențiu Reghecampf, potrivit Playsport.

Șansele ca Laurențiu Reghecampf să ajungă la FCSB sunt relativ mici, pentru că Gigi Becali și Toni Petrea, cel care a fost în staff-ul fostului antrenor de la Universitatea Craiova până în urmă cu doi ani, au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului care a expirat la finalul sezonului.

Exit mobile version