Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru suporterii Craiovei înaintea derby-ului cu CFR Cluj

Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

Universitatea Craiova – CFR Cluj se joacă duminică, 10 aprilie, ora 20.30, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2021 – 2022.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a transmis un mesaj suporterilor olteni, înaintea partidei cu CFR Cluj, din etapa #4 din play-off-ul Ligii 1.

„Mă aștept la o atmosferă incendiară pe stadionul nostru. Fac apel la răbdare, pentru că jucătorii noștri vor avea nevoie. Întâlnim o echipă împotriva căreia marchezi foarte greu. Încercăm să nu primim gol.

a declarat antrenorul Universității Craiova

Rugămintea pentru fani este să aibă răbdare și să sprijine jucătorii, pentru că întotdeauna meciurile cu CFR au fost dificile și nu este ușor să îi bați în maniera în care își doresc suporterii. Știu dorința lor, cunosc temperamentul oamenilor din Oltenia, dar de multe ori ar trebui să ne gândim la rezultat și la ce trebuie să facem pentru a obține cele 3 puncte puse în joc”,

a spus Reghecampf la conferința de presă premergătoare meciului cu CFR.

Reghecampf dezamăgit de prestația jucătorilor săi

Tehnicianul oltenilor a mărturisit la conferința de presă că deși Universitatea Craiova a câștigat meciul din deplasare cu FCSB, scor 2-0, a fost dezamăgit de prestația jucătorilor săi și, dacă oltenii vor să câștige duelul cu CFR Cluj atunci trebuie să dea dovadă de atitudine și concentrare pe teren.

„Urmează un meci foarte greu. Venim după un meci câștigat cu FCSB, dar, sincer să fiu, jocul echipei noastre nu mi-a plăcut. Am spus-o și după meci. Am pretenții mult mai mari de la jucători pentru că știu nivelul lor, știu ce fac zi de zi cu ei la stadion. Mă aștept ca la meciurile contra echipelor bune din campionat, mă refer la FCSB și CFR, evoluțiile lor să fie aproape la fel ca la antrenamente”,

a mai declarat Reghecampf.
Exit mobile version