Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru elevii săi înainte de U Craiova – FC Botoșani

Laurentiu-Reghecampf

foto prosport.ro

Laurențiu Reghecampf s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi la meciul cu Farul, dar le-a transmis un mesaj clar în vederea barajului U Craiova – FC Botoșani.

Pentru olteni urmează marele meci U Craiova – FC Botoșani, barajul pentru ultimul loc de cupe europene.

”Trebuia să ne gândim puțin și la meciul următor. Aveam trei jucători la limita suspendării, am avut și alte absențe și trebuia să ne gândim mai mult la meciul de săptămâna viitoare care mult mai important”

„Înainte de a face orice strategie pentru meciul cu Botoșani, trebuie să ne gândim că jucăm acasă cu o echipă care a fost în play-out. Trebuie să ne respectăm adversarul, FC Botoșani e o echipă foarte bună, cu experiență, cu un antrenor foarte bun, o echipă cu nivel de play-off, dar e clar că pornim favoriți și trebuie să arătăm asta pe teren”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf nu este de acord cu pedepsa primită de Nicușor Bancu

Laurențiu Reghecampf nu este de acord cu decizia Comisiei de Disciplină. Antrenorul oltenilor susține că Bancu și-a recunoscut greșeala și că ar fi trebui să primească o pedeapsă mai mică.

„Mi se pare că e cam exagerată, dar mă abțin de la comentarii. Oamenii de la Comisii trebuie să analizeze mai bine. El e un băiat care își recunoaște greșeala, ar trebui și cei de la Comisii să ia în considerare asta.

Noi trebuie să ne facem datoria, să facem tot ce depinde de noi ca el să ia cât mai puține etape de suspendare”,

a declarat Laurențiu Reghecampf
Exit mobile version