Laurenţiu Reghecampf le-a declarat război lui Edi Iordănescu şi Dan Petrescu

dan-petrescu-laurentiu-reghecampf-edi-iordanescu

foto prosport.ro

Deşi are trei înfrângeri de când a preluat Universitatea Craiova, antrenorul Laurenţiu Reghecampf nu se teme că echipa sa nu va prinde play-off-ul în acest sezon, chiar dacă se află pe locul nouă în acest moment.

Laurențiu Reghecampf a luat măsuri după înfrângerea din derby-ul cu CFR Cluj: Mateiu și Bălașa au fost excluși din lotul Universității Craiova.

Universitatea Craiova este deţinătoarea trofeului, însă Laurenţiu Reghecampf se gândeşte mai mult la titlu. Acelaşi obiectiv principal în au şi Edi Iordănescu la FCSB şi Dan Petrescu la CFR Cluj.

„Principalul obiectiv este câştigarea campionatului. În acest moment, noi nu arătăm şi nu suntem în partea din faţă a clasamentului. Am avut o discuţie cu jucătorii şi le-am spus că principalul obiectiv este să câştigăm campionatul, să câştigăm orice trofeu care este pus pe masă.

Îmi doresc ca mâine seară, în Cupa României, echipa să facă un meci bun, suntem obligaţi să facem acest lucru pentru fanii noştri, pentru noi în primul rând, pentru club.

Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am fi dorit, nu este nivelul şi ceea ce ar trebui să arate jucătorii noştri la fiecare partidă. Nu este nicio revanşă, este un simplu meci de Cupa României, un meci foarte important, pe care trebuie să-l tratăm cu foarte mare seriozitate

a declarat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version