Laurenţiu Reghecampf îi spulberă visul lui Gigi Becali. Mesaj pentru finanțator

Becali-Reghecampf

foto playtech.ro

Octavian Popescu este considerat unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1 în acest moment. Mijlocașul de la FCSB este al doilea cel mai bun marcator al echipei, cu opt goluri.

Cotat la 1,9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Octavian Popescu a fost evaluat de către Gigi Becali la 50 de milioane de euro.

Antrenorul Universității Craiova, a declarat că Gigi Becali nu poate obține suma cerută pe transferul lui Octavian Popescu.

Laurențiu Reghecampf i-a transmis lui Becali că FCSB trebuie să obțină rezultate importante în cupele europene pentru a putea vinde un jucător cu 50 de milioane de euro.

”În momentul actual, nu cred că fotbalul românesc va vinde un jucător cu 50 de milioane de euro. Nu avem rezultate în cupele europene. Gigi Becali are voie să spună ce vrea el, e tactica lui. Eu nu știu dacă se poate obține această sumă, pentru că FCSB n-a jucat în cupele europene.

Dacă jucau în primăvara europeană și aveau rezultate în Europa League sau Champions League, cu siguranță că Tavi Popescu ar putea fi vândut pe 50 de milioane, nu cred că este o problemă. Dar trebuie să ai rezultate”,

a spus Laurențiu Reghecampf, în cadrul unei conferințe de presă.

Gigi Becali e convins că va da marea lovitură cu Octavian Popescu

Finanţatorul roş-albaştrilor ar fi refuzat deja o ofertă de 12 milioane de euro pentru Octavian Popescu. Nici măcar cu 20 de milioane de euro nu este dispus să renunţe la tânărul jucător, pe care îl compară deja cu Gică Hagi.

„Am spus eu că nu îl las pe Tavi Popescu să plece, dar dacă vine cineva acum și îmi pune pe masă 50 de milioane de euro, credeți că sunt nebun și nu îl las? Cand spun eu de 100 de milioane, eu sunt convins că e greu să obțin banii ăia, dar nimeni nu mă poate opri să vorbesc de suma asta. Știu eu de ce o spun. Nu, tată! Îi voi da drumul la băiat și pe 50 de milioane”

a declarat Gigi Becali.
Exit mobile version