Laurențiu Reghecampf, enervat în timpul conferinței de presă: „Eh, uite că nu-ți răspund! E bine?”

laurentiu-reghecampf-u-craiova-academica-clinceni

foto prosport.ro

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a susținut o conferință de presă în care a prefațat meciul cu Academica Clinceni, care e programat luni, de la ora 19:55.

În timpul conferinței, antrenorul a fost protagonistul unui moment delicat, fiind deranjat de întrebarea legată de un posibil transfer al fundașului Mike Cestor, care s-a despărțit recent de CFR Cluj.

Mike Cestor și-a reziliat zilele trecute înțelegerea cu CFR Cluj, astfel că are cale liberă spre un nou transfer. La echipa din Bănie a fost propus şi este susţinut de președintele Marian Copilu, cel care l-a transferat la CFR atunci când conducea clubul.

Mike Cestor este și pe placul patronului Mihai Rotaru, care a confirmat interesul pentru fostul fotbalist al ardelenilor.

Reghecampf, nervos în momentul în care a fost întrebat despre Cestor

La conferința de presă, Laurențiu Reghecampf a fost chestionat cu privire la transferul lui Mike Cestor. Reghecampf nu a dorit să ofere prea multe informații despre această posibilă mutare și a declarat că nu vrea să vorbească despre achiziții.

„Nu este domeniul meu, cel al transferurilor, nu am cum să vă spun aceste lucruri. Eu nu vorbesc despre transferuri. Mi-ai pus o întrebare dacă vorbesc de Cestor şi tu mă întrebi dacă îmi doresc să îl antrenez. Uite că nu îţi răspund! E bine? Dacă ţi-a confirmat patronul echipei interesul, atunci când se va realiza o să îţi spun dacă îmi place să îl antrenez sau nu”,

a declarat Reghecampf la conferința de presă.
Exit mobile version