Laurențiu Reghecampf dezamăgit după înfrângerea cu Farul

laurentiu-reghecampf

foto as.ro

Farul Constanța s-a impus cu scorul de 1-0 în fața echipei lui Laurențiu Reghecampf, Universitatea Craiova, în partida din etapa 15 din Liga 1.

Adrian Petre a marcat singurul gol al meciului, la prima sa atingere după intrarea pe teren, după o fază la care au mai colaborat doi jucători proaspăt introduşi de Gheorghe Hagi, Eduard Radaslavescu şi Ely Fernandes.

„Am pregătit bine meciul, trebuia să-i blocăm pe flancuri, apoi, am fost inspirat şi cu schimbările. Cei veniţi de pe bancă au adus prospeţime, nu suntem obişnuiţi să jucăm la trei zile distanţă, dar jucătorii au muncit foarte mult în teren. Am avut şi şansă, pentru că Aioani a făcut un meci mare, iar când ai un portar în formă şi jucătorii sunt inspiraţi, vine şi victoria”,

a declarat Gică Hagi.

Universitatea venea după cinci victorii consecutive în campionat şi şapte în toate competiţiile. Acesta este şi primul meci după seria de şapte în care craiovenii nu au marcat, însă rămân echipa cu cel mai bun atac din Liga I.

Antrenorul Universității Craiova a mărturisit că este nemulțumit de atitudinea elevilor săi

Antrenorul Universității Craiova a mărturisit că este nemulțumit de atitudinea elevilor săi și că se aștepta ca duelul cu Farul să le pună probleme.

„Nu prea am ce să remarc la noi. Nu am avut determinate, nu am avut ambiție, schimbările pe care le-am făcut nu au adus un plus. O să analizam acest joc, nu avem ce face, acesta este fotbalul. În fotbal se poate întâmpla orice, sunt puțin dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat pe teren. În fotbal și în viață nimic nu este simplu. Trebuie să te sacrifici și să muncești”,

a declarat Lautențiu Reghecampf la finalul meciului.

Dan Nistor: ”Nu meritam nici măcar un punct”

După meci, Dan Nistor, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul oltenilor, a recunoscut că jocul echipei lui Laurențiu Reghecampf a fost destul de modest.

”Am avut două ocazii, Gustavo și Markovic, dar e prea puțin. A doua repriză cred că a fost la discreția gazdelor. Nu trebuia să se întâmple acest lucru, Mister ne-a avertizat că va fi un meci foarte greu. Noi trebuia să fim mai concentrați, ne vor aștepta două săptămâni cu multă muncă. Trebuie să câștigăm la Pitești.

La un moment dat trebuia să vină acest moment, speram din tot sufletul să vină cât mai târziu. Trebuie să muncim mai mult. La cum ne-am prezentat astăzi, nu meritam nici măcar un punct”,

a declarat Dan Nistor.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova ocupă locul trei, cu 28 de puncte după 15 etape, în timp ce Farul Constanța se clasează pe locul 5, cu 24 de puncte. 

Exit mobile version