Laurențiu Reghecampf, declarații îngrijorătoare după Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște

Laurentiu-Reghecampf-Universitatea

foto prosport.ro

Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în victoria la limită cu Chindia Târgoviște.

Universitatea Craiova și Chindia Târgoviște s-au întâlnit vineri seară, în cadrul etapei cu numărul 28 din Liga 1, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar oltenii au învins la limită, scor 1-0, după golul marcat de către Gustavo, în minutul 28.

Andrei Ivan nu s-a aflat în lot pentru această partidă, pentru că s-ar fi infectat cu COVID-19.

Reghecampf, declarații îngrijorătoare după Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște.

„Foarte importante cele trei puncte. Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor. Sunt mulțumit în primul rând pentru cele trei puncte și pentru atitudinea jucătorilor. (n.r. despre schimbarea lui Markovic, care nu s-a prezentat la interviu pentru că nu se simțea bine) Ba putea să ducă tot meciul, nu o luați așa. Toți resimt, toți sunt puțin răciți, toți au anumite probleme.

Avem multe meciuri și trebuie să ne folosim de toți jucătorii. Elvir Koljic va începe antrenamentele de mâine, Andrei Ivan în câteva zile, Găman și Marius Contantin vor începe și ei. Sperăm ca în play-off să fim în efectiv complet. Urmează două meciuri foarte grele, dar o luăm pas cu pas. Mergem laMioveni, întâlnim o echipă care o să ne pună probleme dacă nu o să mergem acolo motivați. Trebuie să avem răbdare, să încercăm să ne construim jocul. Terenul și condițiile sper să fie bune”,

spus Laurențiu Reghecampf, la flash-interviul de după meci.
Exit mobile version