Laurențiu Reghecampf cere mobilizare exemplară la Baia Mare

laurentiu-reghecampf-universitatea-craiova

foto fanatik.ro

Antrenorul principal al formației Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf a declarat la conferința de presă premergătoare duelului pe care elevii săi îl vor susține astăzi de la ora 18:00 în optimile de finală ale Cupei României la Baia Mare cu divizionara C, Minaur, că le-a cerut elevilor săi să trateze cu maximă seriozitate acest meci pentru a nu avea parte de o eventuală surpriză neplăcută.

Deținătoarea trofeului, Universitatea Craiova, este mare favorită în disputa cu Minaur Baia Mare, formație care evoluează în cel de-al treilea eșalon fotbalistic al țării.

Nu contează numele jucătorilor sau că joacă în Liga 3. Din partea noastră vor avea parte de respect. N-avem timp de glume. Am avut o discuție cu jucătorii pe tema asta. Sunt sigur că sunt concentrați și nu vor să avem parte de o surpriză.

Respectăm culorile clubului la care suntem angajați și vom încerca să facem tot ce putem pentru a câștiga. Nu există acum să facem o comparație între echipa pe care o vom întâlni mâine și echipele întâlnite înainte. Întâlnim Baia Mare, îi respectăm și trebuie să ne calificăm”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.

Suprafața de joc de pe stadionul „Viorel Mateianu” nu se prezintă în condiții bune, existând mai multe zone în care iarba lipsește.

Exit mobile version