Laurențiu Reghecampf a lipsit de la ultimele antrenamente ale Craiovei. Ce se întâmplă cu tehnicianul oltenilor

Laurentiu-Reghecampf

foto playsport.ro

Laurențiu Reghecampf este pe val în aceste momente pe banca Universității Craiova și are patru victorii consecutive în Liga 1. Vineri, oltenii au învins Chindia Târgoviște, scor 1-0, în runda cu numărul 28.

În urma acestui rezultat, Craiova a urcat pe locul 3 în clasament, cu 48 de puncte. În ultimele două meciuri din sezonul regulat, oltenii vor juca împotriva celor de la CS Mioveni (deplasare) și Farul Constanța (acasă).

Cu gândul la duelurile din play-off, „juveții” se pregătesc de ultimele înfruntări din sezonul regulat fără antrenorul Laurențiu Reghecampf, care a lipsit de la ultimele antrenamente.

Laurențiu Reghecampf s-a îmbolnăvit de gripă sezonieră, anunță Fanatik. Tehnicianul se află sub tratament cu antibiotice, în speranța că va putea sta pe bancă la meciul cu CS Mioveni.

Rămâne de văzut dacă Reghe se va afla la marginea terenului la duelul de miercuri, în funcție de starea sa de sănătate.

Reghecampf, mulțumit după Universitatea Craiova – Chindia Târgoviște 1-0

La finalul ultimului joc de campionat, Laurențiu Reghecampf a tras primele concluzii și s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi.

”Foarte importante cele trei puncte. Sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor. Puteam să închidem jocul în prima repriză la ocazia lui Baiaram. Am fost neatenți la două faze fixe, puteau să ne egaleze, dar pe final am avut din nou șansa de a marca. Au ieșit la joc, au făcut mai multă presiune, mijlocașii noștri nu s-au mai descurcat”,

a declarat Laurențiu Reghecampf, după meciul cu Chindia Târgoviște.
Exit mobile version