Laszlo Balint, furios după ce Universitatea Craiova a remizat cu U Cluj. Mesaj pentru conducere

Laszlo-Balint-Universitatea

foto gsp.ro

Universitatea Craiova a remizat, 1-1, cu U Cluj, la Mediaș, iar Laszlo Balint și-a criticat elevii și le-a reamintit conducătorilor grupării din Bănie că mai are nevoie de jucători pentru a obține performanțe.

Universitatea Craiova a bifat a treia remiză în tot atâtea meciuri oficiale, 1-1 cu U Cluj, nou-promovata încurcând din nou o candidată la titlu. La Capătul partidei, antrenorul oltenilor, Laszlo Balint, și-a criticat elevii pentru modul în care au abordat partida. Și spune că pentru a obține performanțe mai are nevoie de jucători.

Balint dezamăgit de primul 11

Universitatea Craiova n-a reușit să se impună la Mediaș, meciul încheindu-se, precum cel din Albania, cu Vllaznia, cu scorul de 1-1. Iar Laszlo Balint nu și-a ascuns nemulțumirea față de prestația elevilor săi.

”O primă repriză catastrofală, iar cauza e nivelul de angajament, atitudinea, determinarea, concentrarea. Prima fază fixă e gol. Asta nu poți face dacă ai pretenții la tofeu, pentru că orice adversar poate avea faze fixe cu tine”

„În repriza a doua ne-am mai reglat, am dat gol, dar nu a fost suficient. Sunt dezamăgit de primul 11, dar echipa a reacționat a doua repriză. Din păcate, nu am reușit să întoarcem rezultatul și avem doar două puncte în două etape”,

a spus, la finalul meciului, Balint.

Balint: „Categoric că ne mai trebuie jucători”

După două etape, Balint a ajuns la concluzia că mai are nevoie de jucători.

„Categoric că îmi mai trebuie jucători, iar conducerea știe asta, se lucrează la acest aspect. Din punctul meu de vedere, toată lumea din vestiar trebuie să înțelegă care este greutatea acestui tricou, din toate punctele de vedere. Este un aspect foarte important”

a spus Balint.

Pentru Universitatea Craiova urmează returul cu Vllaznia, din turul 2 preliminar al Conference League. În prima manșă a fost 1-1 în deplasare.

Exit mobile version