Laszlo Balint, dat afară de la Universitatea Craiova?! Anunțul șocant făcut de Sorin Cârțu

foto gds.ro

FCU Craiova și Universitatea Craiova s-au întâlnit în runda a 4-a din Superligă, în fața a 23.000 de spectatori, pe stadionul „Ion Oblemenco”. 

Duelul a fost câștigat de elevii lui Laszlo Balint, 2-1, la capătul unui meci în care toate cele 3 goluri au fost marcate din lovituri de la 11 metri. Andrei Ivan și Sergiu Hanca au punctat pentru Universitatea Craiova, în timp ce Andrea Compagno a înscris pentru FCU Craiova. 

În ciuda faptului că deciziile lui Istvan Kovacs au fost contestate, Sorin Cârțu este de părere că toate cele 3 penalty-uri au fost acordate corect.

În spațiul public s-a speculat că Laszlo Balint ar fi urmat să fie demis de la Universitatea Craiova în cazul în care pierdea meciul cu FC U Craiova 1948. A fost victorie pentru echipa lui Mihai Rotaru, însă tehnicianul tot nu este sigur de postul său.

Laszlo Balint, în pericol să fie demis de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu nu e impresionat de succesul din derby-ul Băniei, ba chiar e în continuare supărat pe debutul ezitant de sezon al Universității Craiova. Întrebat dacă Laszlo Balint va fi pe bancă la returul cu Zorya din Conference League, Cârțu a dat un răspuns șocant.

„La toți antrenorii de la Craiova tot timpul scaunul se clatină când nu sunt rezultate. (n.r. – va fi Laszlo Balint pe bancă la returul cu Zorya?) Nu știu. Orice se poate întâmpla. Au fost victorie astăzi, dar până acum înfrângeri. Niciodată nu știi ce se poate întâmpla. Aia vreau, să ne calificăm”,

a spus Sorin Cârțu, conform prosport.ro.

Universitatea Craiova va juca joi manșa retur a duelului cu Zorya din turul trei preliminar Conference League. În tur, oltenii au pierdut cu 0-1.

Laszlo Balint a fost adus la Universitatea Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis pentru că nu a câștigat niciun trofeu în sezonul precedent.

Exit mobile version