Laszlo Balint a anunțat ce transferuri face Universitatea Craiova

universitatea-craiova

foto prosport.ro

Laszlo Balint, antrenorul care a preluat-o pe Universitatea Craiova după plecarea lui Laurențiu Reghecampf, a anunțat ce transferuri vrea să facă trupa din Bănie.

Laszlo Balint a primit întăriri din partea oficialilor grupării finanțate de Mihai Rotaru. Primul jucător care ajunge sub comanda antrenorului este Raul Silva, fundașul în vârstă de 32 de ani care a jucat în prima ligă din Portugalia.

Balint este foarte încântat de venirea lui Raul Silva și a explicat că fundașul are ceva în plus față de alți apărători: calitate la construcție.

Balint a anunțat ce transferuri face Universitatea Craiova

Antrenorul Universității Craiova a anunțat și ce tip de jucători doresc oficialii Universității Craiova să aducă în perioada de mercato din această vară și susține că oltenii vor calitate, nu cantitate.

„Mai sunt discuţii, dar noi vrem calitate. Când Craiova ofertează jucători din Liga 1, cerinţele sunt foarte mari. Trebuie să identificăm foarte bine jucătorii de care avem nevoie şi care să se plieze cu acest club”,

a spus Laszlo Balint pentru Antena Sport.

Universitatea Craiova are planuri mari pentru sezonul viitor

Oltenii au în plan să aducă și un atacant, iar președintele Sorin Cârțu a confirmat acest lucru, spunând că Laszlo Balint și-ar dori să le facă concurență lui Andrei Ivan și Jovan Markovic.

„Căutăm şi un atacant central, pentru a le aduce concurenţă lui Markovic şi Koljic. Urmărim în special creşterea tinerilor care au dat randament bun anul trecut, Screciu, Baiaram şi Markovic, o maturizare rapidă a lor”,

a spus Sorin Cârţu.
Exit mobile version