Ionuț Vînă a ajuns la Universitatea Craiova: „Cariera mea a luat-o în jos”

Ionut Vina - Universitatea Craiova

Ionut Vina - Universitatea Craiova

Odată cu transferul la Universitatea Craiova, Ionuț Vînă speră să-și relanseze cariera. Mijlocașul venit de la FCSB era disperat din cauza traiectoriei pe care o luase cariera sa.

Conform playsport.ro, Gigi Becali a plătit în 2019 suma de 750.000 de euro celor de la Viitorul pentru transferul lui Ionuț Vînă la FCSB. O afacere ce s-a dovedit a fi păguboasă pentru patronul roș-albaștrilor.

Mijlocașul nu a confirmat așteptările și l-a exasperat pe Gigi Becali cu inconstanța sa, motiv pentru care Gigi Becali a decis să-l trimită pe Ionuț Vînă în Bănie.

Ionuț Vînă: „Cariera mea a luat-o în jos”

Transferul la Universitatea Craiova poate însemna pentru Ionuț Vînă relansarea carierei. Evoluțiile sale la FCSB nu erau dintre cele mai bune și de acest lucru este conștient și fotbalistul în vârstă de 26 de ani.

„Am ajuns la un club profesionist, cu oameni extraordinari. Vreau să le răsplătesc încrederea prin antrenamente și jocuri foarte bune. Am vorbit cu Cicâldău, mă bucur pentru el. Cariera lui a luat-o în sus, a mea a luat-o în jos de când am ajuns la FCSB, dar vreau să uit. Am nevoie de încredere și să-mi recapăt plăcerea de a juca fotbal”

a declarat Ionuț Vînă după semnarea contractului cu CSU Craiova

Ionuț Vînă, 26 de ani, este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 500.000 de euro. În momentul în care a ajuns la FCSB de la Viitorul, în iulie 2019, cota sa de piață era de 1,5 milioane de euro.

Ionuț Vînă a ajuns în Bănie în urma unui schimb de jucători dintre FCSB și U Craiova. De la formația olteană au venit la roș-albaștri Ivan Mamut și Andrei Burlacu.

Exit mobile version