Îngrijorare mare pentru șefii Craiovei. Eugen Neagoe, în pericol la Universitatea Craiova?

Eugen-Neagoe

foto prosport.ro

Conducerea Universității Craiova a luat cuvântul după ce echipa lui Neagoe a „comis-o” la Voluntari. Președintele Universității Craiova este îngrijorat după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 0-1.

Universitatea Craiova s-a îndepărtat din nou de pozițiile fruntașe, după 0-1 cu FC Voluntari. Ca urmare a eșecului cu ilfovenii, oltenii sunt pe locul 5 în SuperLiga, cu 45 de puncte, la 13 lungimi de liderul Farul.

Sorin Cârțu se aștepta mai degrabă la un egal la Voluntari și crede că le va fi greu oltenilor să recupereze pe parcurs punctele pierdute în sezonul regulat.

„A fost o partidă nereușită. Nici nu ne-am prezentat în împletitudinea forțelor. Să avem mai multe alegeri sau Neagoe să aibă din ce să facă alegerile cele mai bune. A avut niște jucători care nu au putut să participe la jocul ăsta și accidentați și suspendați. Motive obiective”

„Nu că e vreun complex, dar palmaresul nostru în ultimii ani e incredibil. Când jucăm cu Voluntari trebuie să se întâmple ceva. Ba e multă ploaie, ba terenul impracticabil, ba nu avem lotul complet și uite dintr-o situație ca aseară primești gol. Una peste alta am avut posesie, posesie superioară după prima repriză, chiar dacă nu era materializată prin vreun gol. Aveam posesia mai bună și nu prevestea nimic golul acela”

„Nici noi nu am arătat ca o echipă foarte incisivă în ceea ce ne propusesem. Complex e prea mult spus, dar avem 3-4 ani, 3-4 deplasări consecutive acolo la Voluntari, acolo unde am luat maxim un punct. Înainte băteam 5-1, 2-0”,

a spus Sorin Cârțu, pentru Fanatik.

Eugen Neagoe, pus la zid de fanii Universității Craiova

Aşa cum obişnuieşte să-şi justifice eşecurile, Eugen Neagoe a acuzat din nou arbitrajul la finalul partidei de la Voluntari.

Suporterii craioveni nu s-au consolat deloc cu discursul lui „Geană”, pe care l-au desfiinţat şi după acest meci. De altfel, Neagoe nu beneficiase nici la instalare de încredere din partea suporterilor din Bănie, care invocau lipsa de performanţe a tehnicianului, precum şi stilul de joc al acestuia.

Fanii Universităţii Craiova au postat mii de mesaje pe paginile de socializare ale clubului din Bănie, de critici şi ironii fiind atinşi cei din conducere, dar mai ales jucătorii şi antrenorul Eugen Neagoe.  

„Cei de la Cluj ar trebui sa dea de băut k i-am scăpat de Neagoe, un antrenor care dădea gol la șapte etape”

„O rușine de echipă, la fel și antrenorul. Au revenit la aceeași lene, lehamite și lipsă de motivație pe care o aveau înaintea meciului cu Cfr”

„Patru meciuri în deplasare şi un punct. În plus echipa nu joacă absolut nimic! Pe ce criterii a fost adus panarama asta de antrenor? Ce îl recomandă? Nimic!”

„Asta se întâmplă când pui la echipă un antrenor slab, care nu a realizat nimic notabil pe unde a trecut, pe criteriul că vezi domne’ mare oltean ce este și ce jucător a fost el pentru noi …”, 

Acestea sunt numai câteva dintre mesajele fanilor olteni, extrem de supăraţi după eşecul de la Voluntari, dar mai ales de parcursul şi jocul echipei din 2023, sub conducerea lui Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova mai are de jucat trei meciuri din sezonul regulat. Etapa viitoare, fotbaliștii lui Eugen Neagoe vor primi vizita lui FC Argeș, miercuri, 1 martie, de la ora 18:00. În ultimele două runde, oltenii se vor deplasa la Ploiești pentru partida contra Petrolului și vor încheia acasă, cu UTA.

Exit mobile version