Începe curățenia în Bănie! Primii jucători care pleacă după numirea lui Laszlo Balint

U-Craiova-Transferuri-2022

foto playsport.ro

Universitatea Craiova s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf și are un nou antrenor, în persoana lui Laszlo Balint, ultima dată la UTA Arad.

Laszlo Balint vrea să facă din trupa care a terminat în ultima stagiune pe locul 3 să fie una care se luptă la titlu. Reformarea lotului este principalul obiectiv pe care trupa olteană îl are acum, iar primele două plecări sunt aproape de a se realiza.

Mihai Rotaru a anunțat că vrea să aducă între doi și patru jucători în această vară, însă Universitatea Craiova a stabilit și deja anumiți jucători care vor părăsi echipa.

După ce Alexandru Mateiu și Marius Constantin au ajuns la finalul contractelor, Universitatea Craiova intenționează să se despartă de alți doi jucători – mijlocașul Ovidiu Bic și fundașul Antoine Conte, anunță Oltenia TV.

Ovidiu Bic este jucătorul Universității Craiova din 2018, după ce a fost transferat de la Gaz Metan Mediaș pentru 200.000 de euro. Mijlocașul nu a fost un titular de bază la formația olteană și a fost împrumutat de două ori, la Chindia și Kiryan Shmona, strângând doar 53 de meciuri și trei goluri pentru echipa de pe Ion Oblemenco.

Antoine Conte a fost transferat de Universitatea Craiova în vara anului trecut, însă internaționalul din Guineea a acuzat mai multe probleme medicale, astfel că a jucat în doar 13 meciuri.

Ambii mai au contract pentru încă un sezon cu Universitatea Craiova, însă clubul încearcă să ajungă la o înțelegere pentru o despărțire pe cale amiabilă.

Un alt fotbalist care se pare că ar putea să nu mai continue la Universitatea Craiova este Lyes Houri, împrumutat de la MOL Vidi, a cărui opțiune de cumpărare de 500.000 de euro nu va fi activată de olteni.

Laszlo Balint a vorbit despre transferuri la Universitatea Craiova

Laszlo Balint spune că deja există o listă de jucători pe care clubul oltean îi are în vedere, însă rămâne de văzut câți dintre aceștia vor și ajunge la Universitatea Craiova.

”Există o listă de jucători pe care îi avem în vedere. Sunt luate în calcul mai multe variante. Nu putem să dezvăluim foarte multe despre acea listă”

„În acest moment al vieții mele, sunt foarte motivat să reușesc. O să muncim până a douz zi dimineața. Dacă vrem ceva, trebuie să și suferim. Munca trebuie să fie cuvântul de ordine. Mie nu-mi place să folosesc cuvinte mari”,

a declarat Laszlo Balint.
Exit mobile version