În ce condiții pleacă Laurențiu Reghecampf. Clauzele care îl pot demite pe tehnician

Reghecampf-U-Craiova

foto prosport.ro

Lui Laurențiu Reghecampf îi va fi reziliat contractul cu Universitatea Craiova, scadent în 2023, doar dacă ratează play-off-ul. Sau dacă nu reușește să păstreze Cupa României în Bănie.

Remiza cu CFR Cluj (1-1), dar mai ales jocul foarte bun din repriza secundă, îi dă ocazia unui moment de respiro lui Laurențiu Reghecampf înaintea unui alt derby, cel cu Dinamo, de joi.

Situația Universității Craiova rămâne în continuare destul de precară, în condițiile unei pregătiri de iarnă incomplete, întreruptă de explozia de COVID-19 din lot, și a numeroaselor accidentări.

Deocamdată nu se pune problema unei despărțiri de Reghecampf. Nici măcar o înfrângere în fața campioanei, sâmbăta trecută, nu ar fi avut drept consecință îndepărtarea lui. Ruperea contractului s-ar produce numai în cazul în care echipa ratează play-off-ul.

Universitatea Craiova e pe locul 5 în clasament, cu 36 de puncte. Unul mai mult decât a 6-a clasată, Farul, și două peste Rapid și FC Argeș, candidatele situate în prezent în afara Top 6.

În următoarele 5 runde din Liga 1 are adversare din a doua parte a clasamentului, iar meciul ce ar putea avea un caracter decisiv îl dispută în ultima rundă și are avantajul terenului propriu.

Patronul Mihai Rotaru vede păstrarea trofeului în Bănie drept salvarea unui întreg sezon și singura soluție de a-i consola pe suporterii care visează la un triumf în campionat de aproape 31 de ani.

„Mai sunt multe meciuri și cu siguranță echipa se va califica în play-off. Ar fi un dezastru să nu îl prindem, dar vă asigur că Universitatea Craiova va juca în play-off”,

a declarat Laurențiu Reghecampf.
Exit mobile version