Gustavo a dezvăluit motivul conflictului dintre jucători din finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj

conflict-U-Craiova-CFR-Cluj

Foto: Sport Pictures

Cristi Bălgrădean a fost eliminat în finalul meciului Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1. Portarul CFR-ului a văzut inițial cartonașul galben din partea lui Ovidiu Hațegan, dar apoi a protestat, a fost surprins chiar înjurând, iar arbitrul a decis să revină asupra deciziei, a sprintat spre Cristi Bălgrădean și l-a eliminat.

După eliminarea lui Cristi Bălgrădean, a urmat o încăierare între jucătorii celor două echipe, iar Jovan Markovic și Andrei Burcă au fost cu greu potoliți de colegi.

Gustavo a spus că totul a plecat de la o înjurătură care le-a fost adresată suporterilor Universității Craiova, spusă de Cristi Bălgrădean.

”Portarul i-a înjurat pe suporterii noștri, asta nu e frumos, noi dacă am face asta când mergem la Cluj ar însemna că nu avem educație. Arbitrul i-a dat roșu, atât”,

a spus Gustavo.

Cristi Bălgrădean și pe Mario Camora vor rata partida de runda viitoare cu UTA Arad

Cristi Bălgrădean a fost al doilea fotbalist eliminat al lui CFR Cluj la Craiova, după Mario Camora, care a văzut al doilea cartonaș galben în minutul 85.

Cei doi vor rata partida de runda viitoare cu UTA Arad, iar Cristi Bălgrădean va sta și cu Gaz Metan Mediaș, având în vedere că a luat cartonaș roșu direct.

Exit mobile version