Gigi Becali, ultimele detalii despre campania de transferuri. Finanțatorul a anunțat strategia pentru următorul sezon

Gigi-Becali

Gigi Becali

FCSB a făcut două transferuri în această perioadă de mercato, Joyskim Dawa, venit de la FC Botoșani și Rachid Bouhenna legitimat după ce s-a despărțit de CFR Cluj, iar campania se pare că s-a încheiat.

Gigi Becali a anunțat că nu mai vrea să investească în alte transferuri, din cauză că există riscul ca, din nou, FCSB să nu intre în grupele cupelor europene și să rateze sumele importante care ar veni odată cu această realizare, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat strategia pentru sezonul următor

Omul de afaceri a transmis că, în sezonul următor, lotul primei echipe va fi completat cu mai mulți juniori din cadrul clubului.

”Am avut nevoie de doi fundași centrali, am adus doi fundași centrali. Avem jucători, mai aducem și de la copii. O să vedeți că o să promovăm niște tineri, inclusiv un atacant”

„Când voiam să fac transferuri, erau altfel lucrurile. Jucam în Europa League sau în Champions League. Acum e altceva. Să dau bani și să jucăm în Conference League?”

„Cu războiul nu știu, credem că n-o să fie nicio problemă, din punct de vedere economic, pentru România. Dar nu știm! Eu mă acopăr când este o necunoscută. Adică nu fac cheltuieli mari, că nu se știe!”,

a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali nu-l vrea pe Florin Niță

Portarul Florin Niță va pleca de la Sparta Praga, iar impresarul Bogdan Apostu a spus că discută și cu formații din România. Gigi Becali exclude revenirea portarului la FCSB. 

„Nu mă interesează. În primul rând pentru că nici nu am fost anunțați. Dacă, de exemplu, ne anunța pe noi prima dată, poate ne interesa. În al doilea rând, de ce să îl iei? Să îl țin rezerva lui Tîrnovanu? Nu, tată! Tîrnovanu e cât poarta, cât casa de mare. Am posibilitatea să promovez un portar bun, să iau bani mulți pe el. Nu îl văd mai bun pe Niță”,

a explicat Becali.
Exit mobile version