Gigi Becali s-a ținut de cuvânt! Cine este noul patron

Gigi-Becali

foto prosport.ro

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a renunțat la acțiunile de la FCSB, așa cum a anunțat și Mihai Stoica, cel care va controla totul la echipă, potrivit sport.ro.

Deși multă lume nu se aștepta, Gigi Becali s-a ținut de cuvânt: a cedat acțiunile la FCSB. Mihai Stoica a anunțat că el este noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul milionarului, care în aceste zile se află la Muntele Athos.

„De pe 24 aprilie sunt noul președinte al Consiliului de Administrației, în locul lui Gigi. Nu are cum să mai revină dacă a eliberat funcția. A zis clar ca nu se mai uită la meciuri. Era pe Sfântul Munte (n.r. – Muntele Athos)”

„Gigi a cedat şi acțiunile. E cineva pus bine. A zis că iese, gata. S-a făcut cedarea. Zilele trecute. Nu m-am ocupat ca să îţi zic când”,

a spus Mihai Stoica.

Becali a plecat la Muntele Athos în calitate de invitat special, făcând parte dintr-o delegație condusă de Preasfințitul Varlaam Ploieșteanul, Episcop-vicar patriarhal și al doilea cel mai important om în ierarhia Bisericii Ortodoxe Române, după Patriarhul Daniel.

De ce a luat patronul FCSB această decizie?

Gigi Becali s-a ținut de promisiunea făcută după meciul cu Rapid și a cedat acțiunile pe care le are la FCSB. Patronul nu a fost mulțumit de rezultatul meciului dintre Rapid și FCSB, care s-a terminat 1-0.

Gigi Becali s-a enervat din cauza arbitrajului lui Horațiu Feșnic și l-a acuzat pe central că nu a acordat două cartonașe roșii pentru echipa adversă. La o zi după meci, patronul FSCB a ținut o conferință de presă și a anunțat că se va retrage din fotbal.

„Am terminat. Ies din fotbal. Nu mă mai interesează. Am 65 de ani… Nu mai pot. Ce a făcut Feșnic a pus capac. Eu ies din fotbal. Din cauza lui ies. Așa ceva nu se poate. Am făcut o socoteală. 10 milioane înainte, 10 acum, vreo 3 milioane majorare de capital. Dacă dă cineva 25 de milioane, eu ies din fotbal. Azi am semnat ieșirea din toate funcțiile de la club”

„Tot ce înseamnă reprezentarea cu FCSB cu FRF nu va mai fi. Să facă ei ce Adunări Generale vor. Vali Argăseală nu mai merge la Comitetul Executiv ca să fim sclavi. Eu ies. Nu am cum să contracarez nedreptatea și minciuna. Nu am cum să-i biruiesc. Sunt prea puternici, au prea multe structuri în spate”, 

a spus Gigi Becali.
Exit mobile version