Gigi Becali s-a răzgândit și anunță transferuri de milioane de euro pentru a câștiga campionatul

Gigi-Becali-transferuri

foto prosport.ro

Chiar dacă a anunţat că nu va mai transfera jucători, Gigi Becali este dispus să investească din nou pentru a rezolva marea problemă din defensivă. Patronul roş-albaştrilor vrea şi un nou atacant.

Ce l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească? Furia pe care i-au provocat-o cei din conducerea FRF, pe care vrea să-i demită, și dorința de a demonstra că se pot obține rezultate în România, pentru a fi un exemplu.

”Am luat hotărârea asta acum, după am văzut ce se întâmplă, mi-am dat seama că trebuie să demonstrez eu înainte ca să pot lua atitudine”

„Ca să nu mai câștige ei (n.r. cei de la CFR Cluj) campionatul cu decizii, trebuie să fie nu mai fie bătaie la cataramă și să iau titlul la 15-20 de puncte distanță de ei. Asta o să fac!”,

a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali anunță transferuri de milioane de euro

Gigi Becali a anunțat joi seară că FCSB va perfecta cel puțin 3 transferuri în această vară. În mod surprinzător, Becali a anunțat că va scoate din buzunare chiar și mai mult de 1 milion de euro, deși anunțase că va tăia orice investiție până la o eventuală calificare în grupele Conference League.

„De mâine o să începem să facem transferuri. Nu am mai vrut să fac, dar de mâine încep. Nu am vrut să mai fac, dar când văd domne, bărbăție, îmi asum. Păi, ce e asta? Râdeți de noi? Nu știm ce înseamnă bărbăție? Păi, bă, așteptați mediocritatea de opt ani de când sunteți. Nu pot să vă spun pe cine transfer. Trei jucători transfer”

„Doi fundași centrali și un atacant. Toți trei din străinătate. Păi, dar, ce să fac? Asta e situația, trebuie să o facem. Sunt jucători buni și gata. Nu îi cunosc nici eu. Sunt trei străini, dar eu nu vă pot spune, pentru că nu îi cunosc. Da, dau bani pe ei. Păi, ce să fac? Mai mult de un milion. Nu mai vreau să vorbesc”,

a declarat Gigi Becali.
Exit mobile version