Gigi Becali pregătește transferul verii în Liga 1

Gigi-Becali

foto prosport.ro

FCSB l-a cedat în cursul zilei de marți, 28 iunie, pe Valentin Gheorghe. Fotbalistul sosit anul trecut de la Astra Giurgiu va semna cu Umraniyespor, nou promovată în Super Lig.

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB negociază transferul unui mijlocaş care să îl înlocuiască pe Vali Gheorghe. Fostul dinamovist Dorin Rotariu este jucătorul curtat de roş-albaştrii, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali l-a vrut pe Rotariu şi în 2016

Nepotul lui Iosif Rotariu este o țintă mai veche de-ale lui Gigi Becali, care l-a mai curtat și în trecut pe fotbalist. În prezent sub contract cu Ludogorets Razgrad, Rotariu nu s-a impus în Bulgaria.

„Putem să aducem un jucător pe poziţia lui, să-l dublăm pe Cordea. Se discută. Când te gândeşti să-l dublezi pe Cordea, te gândeşti la un jucător de picior stâng. Din stăinătate. Doar că încă nu l-am contactat, am vorbit cu Gigi şi i-am zis ‘Pot să-l contactez?’, vedem. E român”,

a declarat ieri managerul general al FCSB-ului, la Orange Sport.

Interesul celor de la FCSB pentru Dorin Rotariu este unul mai vechi. În 2016, când era unul dintre cei mai valoroşi fotbalişti de la Dinamo, însă deţinut în coproprietate de Poli Timişoara, Gigi Becali a făcut o ofertă bănăţenilor pentru cele 50% din drepturile federative ale jucătorului.

În cazul în care mutarea se va concretiza, cel mai probabil va fi vorba de un împrumut, având în vedere că Rotariu mai are contract până în 2024 cu Ludogorets.

Exit mobile version